Email
Facebook
Bericht ons

Zondag rijdt Allard Kalff met de vernieuwde Hyundai KONA Electric. Die auto komt voor ons Nederlanders tegenwoordig niet meer uit Zuid-Korea, maar uit Hyundai’s fabriek in Tsjechië. Het moet de levertijden drastisch verkorten. Nu bestellen, betekent voor de zomer rijden. Dat is echter niet het enige nieuws. Allard vertelt wat er allemaal anders is en hoe deze auto in Hyundai’s grote groene plan past.

Audi levert een Q2, maar ook een SQ2 en die laatste heeft een prijskaartje van zo’n twee keer de ‘basis-uitvoering’. Waar zit dat prijsverschil in, waarom maakt Audi zo’n auto én wie koopt zoiets? Tom Coronel duikt in deze vragen en gaat (volgas) op zoek naar de antwoorden.

Rick van Stippent maakt gebruikte auto’s fabrieksnieuw. Ditmaal laat hij jou een Maserati Quattroporte zien en mét die auto deelt hij meteen een aantal fijne kneepjes van zijn werkwijze; tips waar jij thuis ook iets aan hebt. Hoever gaat Rick voordat hij tevreden is? Heel ver! Je ziet het zondag.

Uiteraard is klassiekerexpert Nico Aaldering ook van de partij, maar deze week gaat hij niet voor exotische sportwagens of legendarische klassiekers… nee, ditmaal laat hij tweewielers zien! Z’n Gallery staat vol met prachtige klassieke auto’s en die zijn te koop, maar overal in de showroom vind je ook de meest legendarische motorfietsen en dié kun je niet kopen. Het is een stiekeme liefhebberij van de familie Aaldering, maar Nico laat maar al te graag zien wat voor moois er allemaal staat!

 

Je ziet het allemaal in RTL Autowereld, zondag 29 maart om 17:30 bij RTL7 en zaterdag 4 april om 11:30 bij RTL4 en om 17:30 bij RTL7. Wil je alvast een preview? Kijk dan de video hieronder:

 

 

Meer informatie:
De Hyundai KONA Electric
De Audi SQ2
Stipt Polish Point
Gallery Aaldering

Copyright © 2023 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf