Email
Facebook
Bericht ons

Aanstaande zondag zie je een extra speciale uitzending van Autowereld. Andreas rijdt dan namelijk met de McLaren 570s met 570 pk… máár Tom… heeft óók een McLaren; een 720s met, inderdaad, 720 pk!

Hoe zijn dit soort supersportwagens in het dagelijks leven? En is een McLaren, zonder de historie waar merken als Ferrari en Lamborghini op kunnen bogen, een auto die boven de bedden van kleine en grote jongens komt te hangen? Tom en Andreas gaan volgas op onderzoek!

En om de uitstoot van die twee supercars netjes te compenseren, gaan we óók op pad met een uitstootvrije auto. Allard rijdt met de vernieuwde Hyundai IONIQ Electric. Waar andere merken nog met elektrische modellen moeten komen, is Hyundai al bezig met de vólgende generaties van hun modellen. Hoeveel beter, slimmer en veiliger de nieuwe IONIQ is, zoekt Allard zondag voor je uit.

 

Dat, samen met snel én uitstootvrij autonieuws, zie je in Autowereld, aanstaande zondag 24 november om 17:30 bij RTL7, zaterdag 30 november om 11:30 bij RTL4 en om 17:30 bij RTL7. Wil je alvast een preview? Kijk dan de video hieronder:

 

 

Meer informatie:
De McLaren 570s
De McLaren 720s
De nieuwe Hyundai IONIQ Electric

Copyright © 2023 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf