Email
Facebook
Bericht ons

Suzuki maakt de prijzen bekend van de nieuwe S-Cross. De nieuwe SUV van Suzuki is leverbaar vanaf € 26.875,-. Vanaf 17 december is de S-Cross te zien bij de Nederlandse Suzuki-dealer.

  • Drie uitvoeringen: Comfort, Select en Style
  • Leverbaar met AllGrip-vierwielaandrijving
  • Trekgewicht van 1.500 kg voor alle uitvoeringen

Prijzen
De nieuwe generatie Suzuki S-Cross is ontworpen om aan alle eisen te voldoen van moderne SUV-bezitters. Met een krachtig en stoer ontwerp krijgt de S-Cross een eigentijdse look mee, terwijl onderhuids de techniek volledig up-to-date is. De prijzen voor Suzuki’s nieuwste SUV beginnen bij € 26.875,- voor de S-Cross Comfort.


Drie uitrustingsniveaus
Suzuki levert de S-Cross in drie verschillende uitrustingsniveaus: Comfort, Select en Style. Als Comfort (vanaf € 26.875,-) beschikt de auto over zeer veel luxe, met standaard adaptieve cruise control en limiter, een 7 inch display voor het infotainmentsysteem met Apple CarPlay® & Android Auto™, LED-verlichting (koplampen, dagrijverlichting en achterlichten) en het Suzuki Safety System met onder meer Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Prevention, Lane Departure Warning. Traffic Sign Recognition en Vehicle Sway Warning.

Als Select (vanaf € 28.575,-) krijgt de S-Cross alles van de Comfort, aangevuld met onder meer Smart Entry & Start System, Climate control, stoelverwarming vóór en het Suzuki Safety System Pro, dat Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert toevoegt aan het pakket aan veiligheids- en assistentiesystemen. Optioneel is de S-Cross Select uit te rusten met een zestrapsautomaat (vanaf € 30.425,-) of AllGrip-vierwielaandrijving (vanaf € 31.975,-).

In de topuitvoering, de Style (vanaf € 30.575,-), wordt de uitrusting verder uitgebreid met kunstlederen en gedeeltelijk echt lederen bekleding, een 9 inch groot scherm, met HD-resolutie en Apple CarPlay® & Android Auto™, gepolijste 17 inch lichtmetalen velgen en een 360-graden camera. De Style is optioneel uit te rusten met een zeer groot panoramisch schuif-/kanteldak met een lengte van 1.000 mm (meerprijs vanaf € 799,-). Ook is de Style, net als de Select, uit te rusten met een zestrapsautomaat (vanaf € 32.425,-) of AllGrip-vierwielaandrijving (vanaf € 33.975,-).


December
De nieuwe Suzuki S-Cross wordt leverbaar in acht verschillende exterieurkleuren, waaronder drie Pearl Metallic (Titan Dark Gray, Cosmic Black en Canyon Brown) en drie Pearl kleuren (Cool White, Energetic Red en Sphere Blue). Silky Silver Metallic en White maken het kleurenpallet compleet. Titan Dark Gray is volledig nieuw. Vanaf vrijdag 17 december is de nieuwe S-Cross te zien bij de Nederlandse Suzuki-dealer.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf