Email
Facebook
Bericht ons

In deze aflevering rijden we met de nieuwe Toyota Corolla. Alleen een doorgewinterde autospotter zal de verschillen aan de buitenkant zien, maar

onderhuids is de verandering enorm. Dankzij de nieuwe 5e generatie hybride aandrijflijn is hij veel sneller, maar ook zuiniger. Én hij is een heel stuk intelligenter geworden! Wat je er nu allemaal mee kunt, zie je in deze video. 

Meer informatie: https://bit.ly/427VS4G

 

Tom Coronel gaat op stap met een hagelnieuwe Maserati. Het is echter geen sportwagen, maar een SUV… de Grecale. De auto is bedoeld om er grote aantallen van te verkopen – hij komt er zelfs in een hybride en volledig elektrische variant. Wat is het verhaal achter deze auto en hoeveel van het Maserati-DNA vind je in de auto terug? Tom zoekt het voor je uit met de Trofeo-versie. Die heeft een 530 pk sterke V6 die is afgeleid van de MC20 supercar – dus het eerste stukje DNA is daarmee al gevonden ????

Meer informatie: https://bit.ly/41jhVWq 

 

We nemen een kijkje in het automuseum van Rick van Stippent. Daar staat al een flinke collectie bijzondere Fords… maar daar komt nog een auto bij; een Mondeo ST200!  Aan de auto is liefst 3-en-een-half jaar gewerkt, maar nu is de Mondeo klaar voor het museum. Waarom heeft het zo lang geduurd? En wat bezielt Rick om er zo lang aan te werken? Je ziet het in deze aflevering. 

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3LcXtz3

 

Je krijgt een bijzondere blik achter de schermen bij Gallery Aaldering. Auto’s, die onlangs op een Duitse klassiekersbeurs hebben geschitterd, zijn weer terug in Brummen. Nico laat je zien hoe de kostbare auto’s worden uitgeladen; een precies klusje…. Je ziet de één na de andere prachtige klassieker… én Nico laat ze horen!Meer informatie: https://bit.ly/3VfYiM1

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf