Email
Facebook
Bericht ons

Jeroen Mul is uitgenodigd door Aston Martin voor een circuittest in Spanje met de nieuwe Vantage. Als begenadigd coureur en stuntrijder laat Jeroen de Vantage letterlijk en figuurlijk alle hoeken van Circuito Monteblanco zien!
Hoe 665 pk in een oogwenk worden omgezet in rook, een bulderend geluid en héél veel dwarse actie!

Meer informatie over Jeroen Mul of de video helemaal zien? Neem een kijkje op het YouTube kanaal van Jeroen Mul: https://www.youtube.com/@jeroenmulNL

 

Je ziet hybride nieuws van Lamborghini, met hun nieuwe plug-in hybride Urus SE. Daarnaast ook hybride nieuws van Porsche, want hun iconische 911 krijgt vanaf nu ook elektrokracht. Zij het wel op een unieke manier.
En je ziet nieuws met een V12, zónder turbo’s of hybride techniek. Het is een nieuwe Ferrari en die noemen de Italianen dan ook trots de 12Cilindri!

 

‘Zwart is alleen mooi als het goed gepoetst is’ aldus Rick van Stippent. Om dát goed te laten zien heeft hij een zwarte Corvette C5 onder de loep genomen. Krasjes en vuil zie je heel op snel op een zwarte auto, maar de Corvette leek wel met een schuurspons te zijn bewerkt! Is dat, zonder te spuiten, ook door niet-professionals weer mooi te krijgen? Rick vertelt je zijn tips en tricks!

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft ditmaal een Porsche 993 Cabrio, de laatste luchtgekoelde Porsche. Waarom heeft deze auto zo’n aantrekkingskracht? Nico neemt je mee aan boord en laat jou het typische motorgeluid uitgebreid horen.
Maaaar Nico is niet alleen maar in jubelstemming als hij het over de auto heeft, want je moet niét onder de kofferklep aan de voorkant kijken…

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:
► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/
► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld
► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autowereld/
► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/
► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ
Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf