Email
Facebook
Bericht ons

Tom Coronel rijdt een auto waar hij heel lang naar heeft uitgekeken; een elektrische auto die – op papier – dé gamechanger moet zijn en zelfs de meest verstokte petrolhead enthousiast moet krijgen. Daarvoor heeft de auto hardware én software die geen enkele andere auto heeft! Het gaat om de nieuwe IONIQ 5 N van Hyundai – een auto met 650 pk! Tom rijdt hem niet alleen op straat, maar onderzoekt ook de lol die je ermee kunt hebben als je de ruimte hebt!

Meer informatie over de IONIQ 5 N: https://rb.gy/rhsgds

 

Autowereld maakt een serie over het importeren van merkdealers auto’s uit Duitsland en wat daar allemaal bij komt kijken. Das Import, specialist op dit gebied, was zo vriendelijk om de deuren voor ons open te zetten, zodat we alle stappen konden volgen. De afgelopen uitzendingen zag je de oriëntatie, de aankoop én het transport.
In deze aflevering duikt Allard Kalff in het Nederlandse kenteken. Hoe ingewikkeld is dat om te krijgen, hoe lang moet je erop wachten en wat gebeurt er bij Das Import nog meer gedurende die wachttijd?

Meer informatie over DAS Import: https://rb.gy/7fqrzq

 

Rick van Stippent heeft een Maserati Ghibli weer precies gemaakt, zoals hij ooit uit de fabriek kwam. Een huzarenstukje, zowel vanbinnen als vanbuiten, maar ook ónder de auto én onder de motorkap.
Je ziet ook een auto op weg náár fabrieksnieuw; een Volkwagen Polo GTi. De auto was al in goede staat, maar had wel aandachtspunten; dingen die ook misschien op jouw auto van toepassing zijn. Wat moet er aan de auto gebeuren en wat kan ook voor jou werken? Je ziet het in deze aflevering.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering rijdt met de legendarische Lamborghini Miura.
Is deze, uiterst zeldzame klassieker, de mooiste auto ter wereld?
De Miura wordt gezien als de oervader van de supercars, met een woeste V12 achterin. Alles over het ontwerp, het geluid en waarom Enzo Ferrari slapeloze nachten kreeg van deze auto; Nico Aaldering neemt je mee aan boord van de Miura en vertelt het je allemaal!

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:
► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/
► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld
► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autowereld/
► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/
► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ
Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf