Email
Facebook
Bericht ons

N-LARGO: Dat is de typeaanduiding waaronder NOVITEC, de Duitse specialist in verfijning van auto’s en spectaculaire widebody-versies ontwikkelt voor ’s werelds meest opwindende supersportwagens.

Nu is er ook een op maat gemaakte N-LARGO-variant voor de McLaren 720S Spider. Deze is beperkt tot slechts 15 eenheden wereldwijd. De spectaculaire widebody-versie is vervaardigd van carbon en maakt niet alleen indruk met zijn ontwerp geperfectioneerd in de windtunnel: gesmede carbon-elementen geven de open tweezitter bovendien een bijzonder eigen uiterlijk. Het bedrijf ontwikkelde op maat gemaakte hi-tech gesmede velgen specifiek voor de vergrote wielkasten in samenwerking met de Amerikaanse wielfabrikant Vossen. De verspringende combinatie van 20- en 21-inch wielen op de voor- en achteras legt nog meer nadruk op de wigvorm van de sportwagen.

De NOVITEC N-LARGO is echter een van de meest opwindende superauto’s, niet alleen vanwege het ongewone ontwerp: er is ook een optioneel hoogwaardig productassortiment voor de twin-turbo 4.0-liter V8: in de krachtigste variant heeft de bestuurder het commando over een piekvermogen van 592 kW / 806 pk, terwijl het piekkoppel stijgt tot 878 Nm.

Het resultaat is dat de N-LARGO in 2,7 seconden van rust naar 100 km / u schiet en na slechts 7,5 seconden een snelheid van 200 km / u bereikt. De topsnelheid neemt toe tot 346 km / u.

NOVITEC hoogwaardige uitlaatsystemen in verschillende versies, waaronder een extreem licht INCONEL-uitlaatsysteem, geven het voertuig een opwindende uitlaatnoot en zijn een sleutelfactor in de geoptimaliseerde vermogensafgifte.

Verdere NOVITEC-opties omvatten een rijhoogte-verlaging met speciaal afgestemde sportveren en de aanpassing van de cockpit in een vrijwel eindeloze verscheidenheid aan kleuren.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf