Email
Facebook
Bericht ons

Aanstaande zondag gaat Autowereld voor looks én prestaties!

Zo rijdt Andreas Pol met de McLaren 570s met 570 pk… en Tom Coronel… heeft óók een Mclaren; een 720s met, inderdaad, 720 pk! Hoe zijn dit soort supersportwagens in het dagelijks leven? En is een McLaren, zonder de historie waar merken als Ferrari en Lamborghini op kunnen bogen, een auto die boven de bedden van kleine en grote jongens komt te hangen? Tom en Andreas gaan volgas op onderzoek!

Er is een nieuwe Nissan Juke. De eerste generatie brak de markt open voor compacte SUV’s en maakte de tongen los door zijn opvallende vormgeving. Inmiddels zijn we tien jaar verder en is de concurrentie gigantisch toegenomen. Nog steeds is de nieuwe Nissan Juke opvallend vormgegeven, maar is dat genoeg om de concurrentie van zich af te houden? Allard Kalff zoekt het uit en komt een wereld tegen van zelfrijdende auto’s, verregaande connectiviteit en sublieme audiosystemen.

Zondag zie je ook Rick van Stippent. Hij maakt gebruikte auto’s weer fabrieksnieuw! En als we zeggen ‘fabrieksnieuw’ bedoelen we ook fabrieksnieuw! Rick gaat verder dan wie dan ook en de verhalen áchter de auto’s die hij onderhanden neemt, zijn vaak nog mooier dan de auto’s zelf.

De meest bijzondere exoten maakt hij weer alsof ze vers van de band zijn gerold, maar óók de auto die voor hem een bijzondere emotionele waarde heeft. En dié auto zie je zondag – het zal je verbazen!

 

Dat en heel veel meer, zie je vanaf aanstaande zondag in RTL Autowereld!

 

Dat en heel veel meer zie je in Autowereld, zondag 5 april om 17:30 bij RTL7, zaterdag 11 april om 11:30 bij RTL4 en om 17:30 bij RTL7.
Wil je alvast een preview? Kijk dan de video hieronder:

 

 

Meer informatie:
De nieuwe Nissan Juke
Stipt Polish Point
McLaren Automotive

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf