Email
Facebook
Bericht ons

 

Leusden, 14 februari 2019 – Volkswagen presenteert in Genève met de T-Roc R een nieuw, ultrasportief topmodel voor de T-Roc crossover-serie. Deze krachtige T-Roc R overtuigt niet alleen met scherpe prestaties, maar ook met indrukwekkende R-looks.

  • Productierijp studiemodel blikt vooruit op high-performanceversie T-Roc

Volkswagen presenteert in Genève met de T-Roc R een nieuw, ultrasportief topmodel voor de T-Roc crossover-serie. Deze krachtige T-Roc R overtuigt niet alleen met scherpe prestaties, maar ook met indrukwekkende R-looks.

De T-Roc R wordt ontwikkeld door Volkswagen R, een 100 procent dochter van Volkswagen AG. De letter R in de T-Roc R-naam staat voor Racing, waarmee hij in de voetsporen treedt van legendarische voorgangers als bijvoorbeeld de Golf R32, het allereerste R-model.

Video: T-Roc R in actie

Momenteel maakt de T-Roc R al zijn eerste testkilometers, onder andere op de legendarische Nürburgring, zoals te zien is in deze video. Bij de ontwikkeling van het performance-model weet Volkswagen zich onder andere gesteund door de race-ervaring van WRX wereldkampioen Petter Solberg en Volkswagen fabriekscoureur Benjamin Leuchter.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf