Email
Facebook
Bericht ons

Zondag staat Autowereld in het teken van de leukste en meest interessante innovaties op wielen. Zo zie je batterij-elektrische modellen, waterstofauto’s én waterstofracers, maar ook klassiekers en innovatieve supercars!

Waterstof wordt volgens velen gezien als dé brandstof voor de toekomst. Allard maakt deze week deel uit van die toekomst door met de Hyundai NEXO te rijden. Bij deze auto tank je waterstof en uit de uitlaat komt alleen maar waterdamp. Waar kun je waterstof tanken, hoe ziet de toekomst van waterstof eruit en hoe past het in het grotere plan van Hyundai? Allard zoekt het, uiterst schoon, voor je uit.

En met deze Hyundai NEXO reist Allard af naar Delft. De knappe koppen van de TU hebben het namelijk voor elkaar gekregen om met een waterstofauto te gaan racen en de eerste bekers zijn inmiddels binnen, verdiend door de benzine-auto’s te verslaan! Zondag het hoe en waarom van deze spectaculaire waterstofracer!

De elektrische auto is, zeker in Nederland, met een enorme opmars bezig en wordt meer en meer gemeengoed. Maar wat is vandaag de dag nu de stand van zaken als het gaat om bijtelling, opladen, handige apps en actieradius? Aan boord van de allernieuwste elektrische auto op de Nederlandse markt, de Kia e-Soul, gaat Andreas voor je op zoek naar de antwoorden.

En innovaties zijn van alle jaren, maar als je aan klassiekerexpert Nico Aaldering vraagt ‘een koning van de innovaties’ uit zijn Gallery aan te wijzen, dan kan hij niet om de Citroën DS heen. Wat maakt deze auto zo bijzonder? Waarom wordt Nico er zo rustig van? En waarom kan deze auto ook op drie wielen rijden? Nico vertelt het je zondag maar al te graag!

 

Dit alles, samen met heel veel ander innovatief nieuws, zie je in Autowereld, aanstaande zondag 5 januari om 17:30 bij RTL7 en zaterdag 11 januari om 11:30 bij RTL4 en om 17:30 bij RTL7.
Wil je alvast een preview? Kijk dan de video hieronder:

 

 
Meer informatie:
De Hyundai NEXO
De Kia e-Soul
Forze Hydrogen Electric Racing
Gallery Aaldering
De EV Cable Hook

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf