Email
Facebook
Bericht ons

Leusden – vandaag onthult SEAT in Barcelona de compleet nieuwe, vierde generatie Leon. Vanaf 19.00 uur is de presentatie van de nieuwe SEAT Leon hier op de newsroom live te volgen via een livestream.

 

Het succesmodel van SEAT maakt een grondige designevolutie door, maar behoudt de sportieve inborst die zo kenmerkend is voor elke Leon-generatie. De nieuwe Leon krijgt meer body en een vastberaden front, vloeiendere lijnen en een robuust achterste dat de dynamiek van de nieuwe Leon maximaal aanzet.
 

De nieuwe SEAT Leon wordt het veiligste en meest connected model van SEAT. Hij krijgt geëlektrificeerde aandrijflijnen en sterk geëvolueerde looks. De vierde generatie Leon is uiterlijk geheel nieuw ontworpen, met krachtige vormen en elegante details die worden geaccentueerd door lichtinval en schaduwen.

Forsere proporties
Aan de basis van de krachtige designtaal ligt het geavanceerde MQB Evo-platform. De gegroeide afmetingen voor zowel de 5-deurs als de Sportstourer boden de designers de mogelijkheid om de nieuwe Leon forsere proporties te geven.
 

LED-verlichting over volle breedte
Het design aan de achterzijde van de nieuwe Leon wordt versterkt door LED-verlichting over de volledige breedte van de auto. Zowel de verlichting zelf als de achterspoiler wekt de indruk van snelheid en dynamiek, zelfs als de auto stilstaat.
 

De nieuwe Leon is ontworpen en ontwikkeld in Barcelona, en gaat daar ook geproduceerd worden.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf