Email
Facebook
Bericht ons

Volkswagen komt in 2025 met een volledig elektrische auto ónder de ID.3. In deze aflevering zie je de eerste beelden van de ID. 2all, vrijvertaald; de ID voor iedereen!Hij moet de ruimte van een Golf bieden voor het formaat en de prijs van een Polo.Je ziet hem van buiten en van binnen én dan ontdekken we lekkere retro details in deze high tech auto!

Meer informatie: https://bit.ly/3Z9K93r

 

Dakar-fan Tom Coronel stapt aan boord van de vetste auto met grijs-kenteken die hij kan verzinnen; de nieuwe Ford Ranger Raptor. De auto zit vol extreem dikke hardware én software om loei-hard te gaan in het onverhard, maar ook strak te rijden op asfalt. En hij zit vol toffe gadgets waar je iedere dag van gaat grinniken…

Meer informatie: https://bit.ly/40sJUlL

 

De auto’s in Gallery Aaldering zijn vaak het resultaat van een wereldwijd zoektocht, maar soms komen er ook mensen langs om zélf hun auto aan te bieden. Zoals meneer en mevrouw Te Meerman, zij willen kijken of Nico interesse heeft in de Alfa Romeo die al 40 jaar in hun bezit is…. 

Meer informatie: https://bit.ly/3JKg3h8

 

In deze aflevering zie je een Alpina B6. Van deze bijzondere auto zijn er 122 gebouwd en het exemplaar bij Rick is uiteraard fabrieksnieuw.

Maar Rick geeft je ook een masterclass om in notime de winter van je auto te verwijderen, zodat hij klaar is voor de lente!Want of het nu gaat om een dikke Alpina of het wassen en poetsen van een Volkswagen Transporter; uiteindelijk gaat om de liefde en passie voor blinkende auto’s.Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3TEjKJS

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf