Email
Facebook
Bericht ons

Subaru hecht veel waarde aan passieve en actieve veiligheid. Dat blijkt onder meer uit Subaru’s merkwaarden en uit de standaarduitrusting van de Outback. Het model heeft het veiligheidssysteem EyeSight, permanente vierwielaandrijving, een laag zwaartepunt en tal van andere voorzieningen waarmee de Outback de veiligste auto in zijn klasse is. De Outback Touring biedt niet alleen optimale bescherming voor zijn inzittenden, ook z’n carrosserie is goed beschermd.

 

 

De Outback Touring is door het uitgebreide pakket beschermende delen klaar voor tochten over verhard en onverhard. De permanente vierwielaandrijving zorgt voor maximale grip, de kunststof bescherming op voor- en achterbumper garandeert een soepel voortgang als de 20 centimeter bodemvrijheid onvoldoende blijkt te zijn. De kunststofdelen op de dorpels houden de zijkanten in goed staat, waar de wielkuipverbreding zorgt voor extra bescherming op de flanken en een nog stoerdere uitstraling. De rubberen mat in de kofferbak vrijwaart de laadruimte van de Outback van vlekken.

 

Goed beschermd dus, vanbinnen en vanbuiten, zonder dat de Outback Touring een fortuin kost. Het Touring-pakket kost normaal gesproken € 1.299, -, nu geldt voor de Outback Touring geen meerprijs. De Outback Comfort Touring kost € 46.995,-, de dikste Outback, de Premium, staat voor € 51.995, – in de prijslijst. Inderdaad, relatief weinig geld voor een hoge zit, een solide imago, een rijke uitrusting, een riant ruimteaanbod en een interieur van ongekende kwaliteit. Veiliger, completer, luxueuzer en betaalbaarder bestaat simpelweg niet. De Outback Touring is per direct en tot eind augustus leverbaar.

 

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf