Email
Facebook
Bericht ons

Tussen alle perikelen rondom stikstofdiscussies, de benodigde vergunningen, zandhagedissen en rugstreeppadden wordt het circuit niet alleen verbouwd voor de komst van Formule 1, maar ook voor de allereerste EV (Electric Vehicle) Experience van vrijdag 21 tot en met zondag 23 feb 2020. Een uniek overzicht van het actuele aanbod van elektrische voertuigen, de mogelijkheid tot het maken van proefritten op het circuit en workshops over alle facetten van elektrisch rijden maken dit evenement een unieke ervaring. Het net verbouwde circuit opent voor het eerst haar deuren voor de EV Experience. Meer informatie over programmering en het bestellen van Experience Tickets zijn te vinden op www.evexperience.nl.

 

Geen brullende motoren en benzinedampen, maar voorbij zoevende EV’s, E-Bikes, scooters en steps. Pitboxen worden omgebouwd tot Pop Up stores waar automerken en toeleveranciers hun eigen garage ter beschikking hebben om uitleg te geven over hun nieuwste modellen. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want je kunt zelf plaats nemen achter het stuur om te ervaren hoe deze auto’s rijden en welke technologie ze aan boord hebben. Door verschillende workshops van o.a. de Vereniging Elektrische Rijders ontvangen gasten alle kennis om het elektrisch rijden te omarmen.

 

De eerste EV Experience vindt plaats van 21 t/m 23 feb 2020. De focus op vrijdag ligt op de zakelijke markt waar de fleet manager, taximarkt, overheden en bedrijven welkom zijn. In het weekend opent de EV Experience haar deuren voor iedereen met interesse voor of met plannen om de overstap naar elektrisch rijden te willen maken. Alle informatie over het bestellen van Experience Tickets zijn te vinden op www.evexperience.nl.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf