Email
Facebook
Bericht ons

In Cars & Characters gaat presentator, maar vooral Petrolhead, Werner Budding op zoek naar de meest unieke autoverhalen en de persoonlijkheden achter deze verhalen. Werner zoekt roemrijke automysteries uit, duikt in auto(sport)prestaties die geschiedenis hebben geschreven en komt op de meest iconische plekken uit de autogeschiedenis.
 

Tussen Amsterdam en Utrecht vind je Loosdrecht, vooral bekend van z’n prachtige plassen, statige huizen en ontelbare watersportmogelijkheden. Maar, het is ook de thuisbasis van Tophat!
Hun fabriek laat zich qua gevoel nog het best laat omschrijven als een combinatie van een man-cave, barbershop en hightech raceteam. Het zijn mannen met een missie. Zondag in Cars & Characters hoor je het verhaal van Tophat, een autofabriek waar briljante mannen, iconische Land Rovers transformeren tot extreem luxe, bloedsnelle en perfect sturende apparaten…

De klandizie van Tophat is bereid het geld te betalen voor iets bijzonders… en wil en kán nog méér uitgeven voor iets unieks. 500 pk? 700 pk? Het is mogelijk. Zeldzaam leer, speciaal ontworpen interieurs en high-end audio, luchtvering… de mannen doen niet anders. Inmiddels rijden er wereldwijd al zo’n 80 auto’s rond met het Tophat-label en heeft het bedrijf vestigingen in de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten.

Hoe oude Land Rovers, wereldwijd verkocht worden als hypermoderne, bloedsnelle SUV’s, met dank aan technisch tovernaars van Tophat uit Loosdrecht. Je ziet het zondagmiddag in Cars & Characters, om 17:00 uur bij RTL7.

 

Cars & Characters zie je aanstaande zondag 12 april om 17:00 bij RTL7,
zaterdag 18 april om 17:00 bij RTL7 en zondag 19 april om 12:00 bij RTL7.
 

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf