Email
Facebook
Bericht ons

In Cars & Characters gaat presentator, maar vooral Petrolhead, Werner Budding op zoek naar de meest unieke autoverhalen en de persoonlijkheden achter deze verhalen. Werner zoekt roemrijke automysteries uit, duikt in auto(sport)prestaties die geschiedenis hebben geschreven en komt op de meest iconische plekken uit de autogeschiedenis.

Een piepkleine auto, uit een piepklein landje, bleek een killer; een sportwagen die Porsches, Aston Martins en Maserati’s versloeg; niet alleen op een rechte weg, maar vooral ook in bochten… en niet alleen op straat, maar ook op het circuit!
Geboren uit het brein van een Nederlander en begonnen in een klein schuurtje, om vervolgens uit te groeien tot een heuse autofabriek, familiebedrijf en leverancier van hightech-materialen. Een merk dat de emotie van een auto tot een ware kunst kan verheffen en een automerk dat pure rijbeleving als hoogste goed heeft… dit is het verhaal van Donkervoort.


Deze week in Cars & Characters horen we het verhaal van Donkervoort. Hoe kwam het merk tot stand? Wat is de formule voor het succes van het merk? En wat houdt de toekomst voor het merk in? We horen het deze week wanneer Werner Budding ons meeneemt naar Lelystad voor een blik achter de schermen.

 

Cars & Characters zie je aanstaande zondag 5 april om 17:00 bij RTL7,
zaterdag 11 april om 17:00 bij RTL7 en zondag 12 april om 12:00 bij RTL7.
 

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf