Email
Facebook
Bericht ons

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft zondag een auto die helemaal geen klassieker is… althans, nóg niet! De auto uit 2000 is niet alleen een hommage aan de klassieke BMW 507, maar is op zichzelf ook een zeldzame auto én een toekomstige klassieker! Hoe dat komt legt Nico ons uit.

 

 

Met een elektrische actieradius van maar liefst 482 realistische kilometers, een ruim interieur en een aanschafprijs van minder dan 50.000 euro, heeft de nieuwe Hyundai Kona Electric – op papier – goede cijfers. En dat terwijl je mooi wel 204 pk onder je rechtervoet hebt! Marcella gaat op pad met de Kona Electric in de binnenstad van Rotterdam en onderzoekt of dit de elektrische auto is waar Nederland op zit te wachten.

 

 

De Suzuki Swift-lijn is uitgebreid met twee nieuwe sportieve uitvoeringen: de Sport en de Sportline. Ze lijken heel erg op elkaar, maar zijn net even anders van uiterlijk en karakter. Dan rest de vraag: hoeveel sport zit er in de nieuwe Suzuki Swift? Allard zoekt het uit.

 

 

Tim en Tom Coronel hebben loodzware kilometers voor de boeg in de komende Dakar Rally. Hoe zorgen ze ervoor dat hun lijf en hun kont dat beter overleeft dan vorig jaar? The Beast, de indrukwekkende Buggy waarmee ze de finish wisten te halen, is flink verbeterd. Nú de stoelen nog.
Tom gaat op onderzoek bij EBLO Seating. Evert Mallie van EBLO helpt Tom, door middel van hightech meetapparatuur en de juiste kennis over het menselijk lijf, bij het maken van de juiste keuze.

 

RTL Autowereld, zondag 2 december om 17:30 bij RTL 7

en zaterdag 8 december om 11:30 bij RTL 4 en 17:30 bij RTL 7.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf