Email
Facebook
Bericht ons

Vandaag reist Autowereld af naar de sneeuw en het ijs van het Hoge Noorden. In Rovaniemi, de poort naar Fins Lapland, gaat Andreas Pol de ijskoude grenzen opzoeken van Subaru’s.


De auto’s staan bekend om hun rijplezier, veiligheid en betrouwbaarheid. Recent heeft het merk een hybride aandrijflijn geïntroduceerd. Blijven de merkwaarden, ook met zo’n groene aandrijving, overeind? En ook wanneer de temperaturen dalen tot -30 graden? Andreas gaat, met z’n stoelverwarming en kachel aan, op zoek naar de antwoorden!


Zondag zie je ook Rick van Stippent. Hij maakt gebruikte auto’s weer fabrieksnieuw! Rick gaat verder dan wie dan ook en de verhalen áchter de auto’s die hij onderhanden neemt, zijn vaak nog mooier dan de auto’s zelf. Dit keer zie je een BMW M5, in de versie met de machtige V10 onder de kap. De huidige eigenaar was ooit de eerste bezitter en toen hij de BMW M5 weer te koop zag staan, moest hij hem hebben én moest de auto weer fabrieksnieuw gemaakt worden. Op één detail na…


Klassiekerexpert Nico Aldering heeft ditmaal een uiterst opvallende Lamborghini uit z’n Gallery gehaald. De Espada is een wat minder bekende auto van het merk, maar is ontegenzeggelijk een echte Lambo! Met een extreem uiterlijk, een schitterend klinkende V12 onder de kap én een verbruik waar je U met hele grote hoofdletters tegen zegt. Alles over de bijzondere tijd waarin deze Lambo tot stand kwam en welke gezellige eigenaardigheden de auto aan boord heeft, hoor je zondag van Nico!

 

Dit en meer zie je in Autowereld, zondag 12 april om 17:30 bij RTL7 en zaterdag 18 april om 11:30 bij RTL4 en om 17:30 bij RTL7. Wil je alvast een preview? Kijk dan de video hieronder:

 

 

Meer informatie:
Subaru Nederland
Stipt Polish Point
Gallery Aaldering

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf