Email
Facebook
Bericht ons

Zondag rijdt Allard in de nieuwe Volkswagen Passat. De auto was en is nog steeds een boegbeeld binnen de zakelijke wereld, waar menig concurrent jaloers naar kijkt. Hoe zorgt Volkswagen ervoor dat de reeks van dik 30 miljoen gebouwde Passats blijft voortbestaan?

Zo op het eerste gezicht lijkt er niet heel veel veranderd, maar eenmaal aan boord blijkt dat een ander verhaal; op zoek naar de techniek die jouw leven relaxter en veiliger maakt. Het resultaat zie je in deze aflevering van Autowereld.

Kia had al een vijfdeurs Ceed, maar ook een stationwagon van hetzelfde model én een stationwagon met een aflopende daklijn, de ProCeed. Nu komt er een vierde variant op dat Ceed-thema en dat is een cross-over-achtig model, de XCeed. Maar Kia had toch ook al heel veel cross-overs? Klopt! Andreas duikt in de materie en onderzoekt het bestaansrecht van deze XCeed. Is het een overbodig model of een welkome aanvulling?

We reizen af naar Portugal voor de vernieuwde Toyota C-HR. Toen de auto voor het eerst op de markt kwam, stond hij voor het ‘nieuwe’ Toyota door een spannender design en uitdagende rij-eigenschappen. Inmiddels zijn we heel wat Toyota’s-van-de-nieuwe-stempel verder én is de C-HR nu dus geüpdate. Wat is er anders en wat is hetzelfde? Kleine voorzetje; hij is nog leuker gaan rijden én heeft meer (hybride) pk’s onder de kap!

 

Dat alles, samen met heel veel nieuws, zie je in Autowereld, aanstaande zondag 17 november om 17:30 bij RTL7, zaterdag 23 november om 11:30 bij RTL4 en om 17:30 bij RTL7.
Wil je alvast een preview? Kijk dan de video hieronder:

 

 

Meer informatie:
De nieuwe Kia XCeed
De nieuwe Toyota C-HR
De nieuwe Volkswagen Passat Variant

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf