Email
Facebook
Bericht ons

Audi en Twentieth Century Fox, in samenwerking met Blue Sky Studios, werken samen aan een video voorafgaand aan de wereldpremière van de animatiefilm “Spies in Disguise” met Will Smith en Tom Holland in de hoofdrol. De video, genaamd ‘Lunchbreak’, volgt super-spion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett, de personages die in de film door Smith en Holland zijn geuit, evenals de Audi RSQ e-tron, de eerste conceptcar van Audi exclusief gemaakt voor een animatiefilm.

 

In de video bevinden de charismatische Lance Sterling (Will Smith) en technisch genie Walter Beckett (Tom Holland) zich in een snelle achtervolging door de straten en ondergrondse tunnels van Washington, DC. Het onwaarschijnlijke duo heeft een voordeel in de RSQ e-tron met de volledig automatische rijmodus van de concept car en extra boost-mogelijkheden, die wordt bediend via functies op aanvraag.

 

De elektrische en volledig geautomatiseerde RSQ e-tron concept car, ontworpen in nauwe samenwerking met Blue Sky Studios, beschikt over een autopilot-mode, evenals een visionaire ontwerptaal en futuristische hoogtepunten, waaronder een hologram-snelheidsmeter.

“De actievolle super-spion verhaallijn biedt ons een creatief medium om innovatie en technologie te presenteren, en alles wat mogelijk is met de toekomst van mobiliteit”, zegt Sven Schuwirth, vice-president Audi Brand, Digital Business, Customer Experience.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf