Email
Facebook
Bericht ons

In deze aflevering zie je de nieuwe Dacia Jogger Hybrid 140, een auto die ook volledig elektrisch kan rijden. Het is een stationwagon, met de eigenschappen van een SUV en zo is het een grote zevenzitter, een auto voor het avontuur, je favoriete buitensport, een verhuizing, je weekendhobby, het tuincentrum of de bouwmarkt. Het is zelfs een camper! Hoe dat allemaal zit en hoe bijzonder slim de hybride aandrijving is, zie je in deze video.

Meer informatie: https://bit.ly/3mROyen

 

Je ziet de nieuwe ID.7, het nieuwe vlaggenschip onder de elektrische Volkswagens. Is dit een elektrische Passat of doe je hem daarmee te kort? In deze aflevering gaan we uitgebreid in op deze auto en zie je wat hem zo bijzonder maakt, zoals de actieradius, de standaard augmented reaility aan boord én de ruimte.

Meer informatie: https://bit.ly/3MYNVu5

 

Met Rick van Stippent gaan we 5 maanden terug in de tijd… naar een Opel Kadett die helemaal onder de Bitak zat. Inmiddels is de auto volledig onder handen en is hij weer fabrieksnieuw. Hoe kom je tot zo’n resultaat? En hoe kan een toevallige bezoeker en fevent autopoetser ineens terecht komen in een masterclass? Je ziet het allemaal in deze aflevering.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3os3oZo

 

Bij Gallery Aaldering staat het vol met klassiekers, maar óók met klassiekers van de toekomst, zoals de McLaren 675LT. In deze aflevering neemt Nico Aaldering je mee aan boord, áls hij de auto aan de praat krijgt…

Meer informatie: https://bit.ly/3Lfp2Ji

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf