Email
Facebook
Bericht ons
  • Lando Norris showt het ultieme supercar-speelgoed, met werkende deuren; remlichten; infotainmentsysteem en realistische McLaren Senna-motorgeluiden.
  • Zes kleuren beschikbaar, waarvan er één – geel met groene accenten – exclusief wordt verkocht via het officiële McLaren-dealernetwerk.

Na de vorig jaar gelanceerde McLaren 720S ‘Ride-On’ is de nieuwe McLaren Senna ‘Ride-On’ het ultieme speelgoed voor prestatiegerichte kinderen. De Senna ‘Ride-On’ is vormgegeven naar de meest extreme circuitauto van McLaren, de Senna. De ongeëvenaarde capaciteiten van het model komen tot uiting in de naam van het model: die van drievoudig McLaren Formule 1-wereldkampioen Ayrton Senna.

De McLaren Senna Ride-On is verkrijgbaar in vijf authentieke en opvallende McLaren-kleuren: wit, zwart, Mira oranje, Vega blauw, Memphis rood. Een zesde speciale editie – exclusief voor McLaren Retailers – geel met groene accenten – weerspiegelt de kleuren van Ayrtons racehelm voor de meest serieuze, beginnende coureurs.

De McLaren Senna Ride-On is bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Hoewel niet zo bedoeld, lukte het McLaren-coureur Lando Norris om zich in de auto te persen en hem mee te nemen voor een proefrit om te kijken of hij tevreden was met de wegligging.

De McLaren Senna ‘Ride-On’ beschikt over alle functies van de 720S ‘Ride-On’ van vorig jaar, inclusief werkende deuren voor gemakkelijk instappen. Eenmaal achter het stuur plaatsgenomen, kan de jonge eigenaar aan zijn rit beginnen met behulp van een authentieke startknop die de motorgeluiden van de McLaren Senna activeert. De ritten kunnen ook worden begeleid door muziek, afgespeeld via een infotainmentsysteem dat toegang heeft tot bestanden vanaf een USB-stick of SD-kaart.

Om eventuele ongelukken op de speelplaats te voorkomen, is het model ook voorzien van een werkende rem met remlicht. En hoewel de prestaties begrijpelijkerwijs beperkt zijn in vergelijking met het echte werk, zal de McLaren Senna ‘Ride-On’ een van de meest begeerde speelgoedauto’s van 2020 en daarna worden. De McLaren Senna ‘Ride-On’ kost in Nederland € 570,- en is nu te koop bij Louwman Exclusive.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf