Email
Facebook
Bericht ons
  • Lunaz onthult ’s werelds eerste elektrische klassieke Rolls-Royce
  • Geen uitstoot en recycling vormen de kern van de productfilosofie
  • De prijzen beginnen bij £ 350.000

“De tijd is rijp voor een elektrische Rolls-Royce. We beantwoorden aan de behoefte om een ​​mooi klassiek design te combineren met de bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van een elektrische aandrijflijn. Meer dan ooit komen we tegemoet aan de vraag naar uitingen van schone lucht van de mooiste en meest luxueuze auto’s uit de geschiedenis. We zijn er trots op een klassieke Rolls-Royce relevant te maken voor een nieuwe generatie. ” 
David Lorenz, oprichter, Lunaz

Lunaz, maker van elektrische klassieke auto’s, is verheugd de start van de productie van ’s werelds enige geëlektrificeerde Rolls-Royce-auto’s aan te kondigen. Het merk Rolls-Royce voegt zich bij bestaande geëlektrificeerde klassieke auto’s van Jaguar en Bentley in het Lunaz-portfolio. 

Een Rolls-Royce Phantom V uit 1961 heeft nu het Lunaz-re-engineeringproces voltooid. Dit omvat een grondige restauratie en de integratie van de eigen elektrische aandrijflijn van Lunaz en een volledige reeks hardware- en software-upgrades. De productietoewijzing voor de eerste reeks Rolls-Royce-auto’s door Lunaz zal strikt worden beperkt tot 30. Er worden al bestellingen geplaatst bij het bestaande klantenbestand van Lunaz en bij enkele van de meest gevierde en invloedrijke instellingen ter wereld. 

De productiestart van ’s werelds eerste elektrische Rolls-Royce-auto’s volgt op een sterke stijging van de vraag naar de elektrificatie van topklassiekers. Dit wordt gedreven door het opnieuw in evenwicht brengen van autocollecties voor een toekomst met schone lucht. Om aan deze vraag te voldoen, verdubbelt Lunaz zijn personeelsbestand op het technische hoofdkantoor in Silverstone, Engeland. 

Elektrische Rolls-Royces van Lunaz zullen op elke wereldmarkt verkrijgbaar zijn. Toewijzing is alleen mogelijk via een directe relatie met de fabriek. De prijzen voor een Rolls-Royce Silver Cloud van Lunaz beginnen bij £ 350.000 (exclusief lokale belastingen). De prijzen voor een Rolls-Royce Phantom van Lunaz beginnen bij £ 500.000 (exclusief lokale belastingen).

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf