Email
Facebook
Bericht ons

De Jaguar I-PACE is nu sneller op te laden en heeft een nieuw, intuïtief te bedienen infotainmentsysteem. De I-PACE is daarmee op alle fronten gebruiksvriendelijker en maakt zowel het rijden als het bezitten van een elektrische auto eenvoudiger en prettiger dan ooit. De Jaguar I-PACE is per direct verkrijgbaar. Prijzen maakt Jaguar binnenkort bekend.

De Jaguar I-PACE heeft sinds zijn debuut wereldwijd al meer dan tachtig prijzen gewonnen, waaronder de 2019 World Car of the Year, World Car Design of the Year en World Green Car. Het model is uitgerust met twee elektromotoren met een systeemvermogen van 294 kW (400 pk) en een systeemkoppel van 696 Nm.

I-PACE: in een notendop
De Jaguar I-PACE beschikt nu over nog meer technologische innovaties die het leven met een elektrische auto prettiger en eenvoudiger maken. Zo debuteert het nieuwe Pivi Pro infotainmentsysteem in de I-PACE. Dit systeem is net zo intuïtief te gebruiken als een smartphone. Pivi Pro reageert snel op input en werkt slim samen met het verbeterde EV-navigatiesysteem dat nu beschikbare laadstations in de buurt toont, inclusief de actuele laadtarieven en laadtijden.

Jaguar levert de I-PACE nu standaard met een 11 kW on-board lader, waardoor klanten met een 3-fase-aansluiting nog sneller kunnen laden. Met een 11 kW wallbox is één uur laden goed voor 53 kilometer range (WLTP). Dankzij de laadtijd van 8,6 uur kan de batterij nu gedurende de nacht volledig worden opgeladen. Via een 50 kW snellader wordt iedere 15 minuten 63 kilometer range bijgeladen. Via een 100 kW snellader is dat zelfs 127 kilometer per kwartier laden.

Luchtkwaliteit is in de huidige tijdsgeest belangrijker dan ooit. Dankzij de toepassing van PM2.5 filtercapsules wordt de luchtkwaliteit in het interieur van de I-PACE nu verder verbeterd. Die vangen ultrafijne deeltjes en allergenen in de lucht op. Bovendien kan de lucht ook tijdens het opladen gefilterd worden. Het exterieurdesign is verder verfijnd met nieuwe Atlas Grey afwerking van de grille. Kopers profiteren daarnaast van een verder verfijnd kleurenpallet en een nieuw, luxueus Bright Pack.

Slimmer, sneller en beter verbonden
Het nieuwe Pivi Pro infotainmentsysteem is een van de hoogtepunten in het ruimtelijke en luxueuze interieur van de Jaguar I-PACE. Het 12,3-inch HD virtuele instrumentencluster, twee touchscreens op de middenconsole – boven 10-inch en onder* 5-inch – en de haptische draaiknop zijn perfect op elkaar afgestemd, bieden een intuïtieve gebruikerservaring en tonen boeiende, eigentijdse graphics. Pivi Pro is geïnspireerd op smartphones en start dankzij een krachtige processor razendsnel op, zodat het systeem al gebruiksklaar is voordat de bestuurder in de auto plaatsneemt. Dankzij een ingebouwde back-up batterij duurt initialisatie van het navigatiesysteem slechts enkele seconden.

De I-PACE is optioneel leverbaar met een inductielader om geschikte smartphones draadloos op te laden. Het oplaadelement bevindt zich onder de ‘zwevende’ middenconsole en versterkt tevens het telefoonsignaal voor maximaal bereik. De Jaguar I-PACE is standaard uitgerust met Apple CarPlay® en Android Auto™ alsook Bluetooth-voorbereiding met ondersteuning van twee smartphones die gelijktijdig verbonden kunnen zijnZorgen over datagebruik of het aanschaffen van een simkaart is verleden tijd. De Jaguar I-PACE komt standaard met een dual-modem SIM-module (eSIM) en een gratis 4G-data-abonnement waarmee de gebruiker onbeperkt muziek kan streamen via Spotify, Deezer of Tuneln. De dataverbinding wordt ook gebruikt voor handige kaart, weer-, kalender- en verkeersupdates.


Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf