Email
Facebook
Bericht ons

Hyundai geeft een eerste impressie van de nieuwe Bayon, een volledig nieuwe crossover voor in het B-segment. Na de KONA, de Tucson, de Santa Fe en de waterstof-elektrisch aangedreven NEXO is de Bayon het nieuwste lid van de SUV-familie van Hyundai in Europa.

Op de beelden die Hyundai nu deelt zijn de contouren te zien van een compacte SUV met een hightech uitstraling. De Bayon is ontworpen volgens de nieuwe designtaal van Hyundai, Sensuous Sportiness, die het model daarmee een onderscheidende uitstraling geeft.

Een luchtinlaat over de hele breedte van het front gecombineerd met smalle dagrijverlichtingunits geven de Bayon extra krachtige looks. De brede grille strekt zich uit tot aan de onderzijde en zorgt voor een solide uitstraling. De koplampen zijn gescheiden van de dagrijverlichtingunits, waardoor een unieke lichtarchitectuur ontstaat.

De achterzijde van de Bayon is voorzien van pijlvormige remlichten die met elkaar verbonden zijn door een smalle, rode accentlijn. De lampen zijn ver naar de zijkanten geplaatst en versterken zo de visuele breedte van de Bayon.

De naam Bayon is afgeleid van de stad Bayonne in het zuidwesten van Frankrijk. Bayonne ligt tussen de Atlantische kust en de Pyreneeën. Omdat de Hyundai Bayon in de eerste plaats een Europese auto is, besloot Hyundai zijn nieuwste model te vernoemen naar een Europese stad.

Meer informatie over de Hyundai Bayon volgt binnenkort.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf