Email
Facebook
Bericht ons

Een nieuwe Porsche 911 betekent altijd een nieuwe voortzetting van een legendarische stamboom. Iedere generatie is geavanceerder, sneller en zuiniger, maar is hij ook leuker om te rijden? Coureur Stéphane Kox onderzoekt het met de nieuwe Porsche 911 Cabrio. Wat is de aantrekkingskracht van zo’n 911? Waarin verschilt deze van zijn voorgangers? En wat doet meer dan 50 jaar ontwikkeling aan een model met de rijbeleving? Stéphane zoekt het volgas voor je uit.

Sommige automerken gebruiken suffe typenummers voor hun modellen, maar het Spaanse SEAT vernoemt hun modellen naar plekken in Spanje. En dat maakt nieuwsgierig. Welke idyllische plaatsen gaan er schuil achter deze modellen? Met SEATs kersverse trio aan SUV’s (in de maten; compact, middelgroot en ‘full-size’) gaan we het uitzoeken en dat blijkt een roadtrip dwars door Spanje te worden, waarbij we zelfs het vaste land achter ons moeten laten; een mooie gelegenheid om meteen de kwaliteiten van ieder van deze SUV’s te onderzoeken!

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft ontelbare klassieke auto’s op zijn netvlies staan, maar nog steeds kan hij verrast worden door modellen die hij niet kent. Deze week is daar zo’n voorbeeld van. Een MG A is een bekende auto, maar de versies in deze aflevering zijn uniek én handgemaakt door een Nederlander. Wie is verantwoordelijk voor deze bijzondere creaties en waarom zette hij de zaag in twee vermaarde klassiekers? Deze week gaat Nico voor je op zoek naar de antwoorden.

 

Je ziet het allemaal in Autowereld, zondag 8 september om 17:30 bij RTL 7, zaterdag 14 september om 11:30 bij RTL 4 en om 17:30 bij RTL 7. Wil je alvast een preview? Kijk dan de video hieronder:

 

 

Meer informatie:
SEAT
Porsche 911 Carrera
Gallery Aaldering

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf