Email
Facebook
Bericht ons

Zondag zit Andreas Pol niet alleen in een auto, maar ook op een fiets. Het gaat allemaal om de extra avontuurlijke Toyota Corolla TREK, een hybride stationwagon die samen is ontwikkeld met het fietsenmerk TREK. Andreas rijdt daarom ook op een hybride mountainbike; de ideale manier om én hybride aandrijving uit te leggen én in de sfeer te komen van deze auto voor actievelingen!

Een nieuwe of goede gebruikte auto kopen is een wens van velen, maar niet iedereen heeft direct zoveel spaargeld daarvoor beschikbaar. Er zijn dan andere manieren, bijvoorbeeld private lease of het financieren van een auto. Maar wat zijn nu de grootste verschillen? Wat is voor jou de beste oplossing? We zoeken het zondag voor je uit bij een Vakgarage.

Elektrisch rijden is, zeker in Nederland, met een enorme opmars bezig. Vooral een voordelige bijtelling is daarvan de oorzaak, maar hoe lang blijft dat zo? Hoe zit het nu precies dit jaar en wat verandert er vanaf 1 januari 2020? En welk voordeel is er te behalen als je dit jaar nog elektrisch kunt rijden? Autojournalist Werner Budding legt het je uit aan boord van een erg relaxte en luxe elektrische auto; de Jaguar I-Pace Business Edition. Die Business Edition is slechts tijdelijk verkrijgbaar, dus wacht niet te lang.

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft ditmaal een Talbot-Lago. De modellen van het merk zijn stuk-voor-stuk bijzonder, maar de auto die je zondag ziet, is wel heel speciaal. Zijn historie gaat namelijk terug naar ons land, waar de prachtige koets ooit door Nederlandse handen werd gecreëerd. Mét de auto gaat Nico terug naar diens geboortegrond, want het carrosseriebedrijf bestaat nog steeds…

Je ziet het allemaal in Autowereld, zondag 27 oktober om 17:30 bij RTL7, zaterdag 2 november om 11:30 bij RTL4 en om 17:30 bij RTL7. Wil je alvast een preview? Kijk dan de video hieronder:

 


 

Meer informatie:
Toyota Corolla TREK
Vakgarage Lease
Jaguar I-PACE Business Edition
Gallery Aaldering

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf