Email
Facebook
Bericht ons

Q by Aston Martin creëert nieuwe 007 Limited Editions ter ere van de 25e James Bond film – No Time to Die.
De Vantage 007 Edition is een eerbetoon aan The Living Daylights Aston Martin V8, en de DBS Superleggera 007 Edition toont weelderige No Time To Die- specificatie.

Aston Martin viert de release van de 25e James Bond-film, met twee exclusieve 007 speciale edities, geïnspireerd op de auto’s uit No Time to Die . Deze nieuwe samenwerking tussen Aston Martin en EON Productions, het bedrijf dat de James Bond-films produceert met Metro Goldwyn Mayer Studios, levert spannende nieuwe 007-edities op van de Aston Martin Vantage en DBS Superleggera.

No Time To Die wordt in november 2020 over de hele wereld uitgebracht en bevat niet minder dan vier iconische Aston Martin-sportwagens: de DB5, de klassieke Aston Martin V8, de nieuwste super GT van het merk: DBS Superleggera; en de Aston Martin Valhalla – de aanstaande hypercar met middenmotor.

De twee speciale edities die de release van No Time To Die vieren , die vanaf vandaag elk in beperkte oplage worden aangeboden aan kopers over de hele wereld, zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt door de maatwerkexperts van Aston Martin: Q by Aston Martin . Q by Aston Martin streeft ernaar de ultieme personalisatie op maat te bieden en levert zowel zorgvuldig samengestelde speciale edities zoals deze, als de mogelijkheid voor individuele eigenaren om via Q by Aston Martin volledig individuele sportwagens te creëren.

Het eerste van de twee modellen is de Vantage 007 Edition, geïnspireerd op de originele Aston Martin V8 die zijn 007-debuut maakte in The Living Daylights in 1987 en ook te zien is in No Time to Die . 

Voortbouwend op de prestaties van de reguliere Vantage, heeft de nieuwe auto unieke exterieurstyling, zoals een op maat gemaakte grille met chromen rand die verwijst naar de look van de klassieke V8 van het merk. Verdere stylingdetails zijn onder meer een gele onderbroken diffuser, geïnspireerd op de gevaarstrepen op de raketten van de filmauto. De Vantage 007 Edition kan zelfs worden geleverd met een set op The Living Daylights geïnspireerde limited edition ski’s en een skidrager – verwijzend naar de ‘winterklaar gemaakte’ V8 uit de film.

De bestuurder kan zich verder uitleven met een lasergeëtste gadgetplaquette die verwijst naar de verschillende wapens en apparaten die op de originele filmauto te zien zijn. Deze omvatten een raketmotor, raketten, lasers, een richtdisplay en ski-outriggers. Kruizen die op de schakelpeddels van de auto zijn gegraveerd, verwijzen naar het raketgeleidingssysteem dat ook in de film te zien is. De Vantage 007 Edition is beschikbaar met handmatige of automatische transmissie en is beperkt tot 100 stuks wereldwijd.

Om het James Bond-debuut van de topklasse Aston Martin DBS Superleggera te vieren, is een tweede unieke 007 Edition gecreëerd.

De auto is strikt beperkt tot slechts 25 productieauto’s die wereldwijd verkrijgbaar zijn en met dezelfde specificaties als de gespierde DBS Superleggera die in de aankomende film te zien is, waardoor de auto een behoorlijk dreigende aanwezigheid op de weg heeft.

De 715 pk die wordt geleverd door de 5,2-liter V12-motor met dubbele turbocompressor van de DBS Superleggera past goed bij de status van deze topklasse GT.

De DBS Superleggera 007 Edition met een adviesprijs vanaf £ 279.025 en de Vantage 007 Edition met een adviesprijs vanaf £ 161.000 zijn nu afzonderlijk te koop. De eerste leveringen beginnen in het eerste kwartaal van 2021.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf