Email
Facebook
Bericht ons

Kom jij extra rijervaring op doen tijdens Driving Skills for Life 2019? Dit jaar vindt het evenement plaats van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september. Er zijn zes dagdelen waarop jij je kunt inschrijven om meer te leren over onder andere gevarenherkenning en snelheid beheersing. Deelnemen is gratis. Vorig jaar hebben ruim 300 enthousiaste deelnemers nieuwe skills geleerd.

 

Ford heeft in Europa al aan meer dan 6.100 jongeren in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 24 jaar een hands-on rijopleiding verstrekt als onderdeel van de bekroonde Ford Driving Skills for Life programma.

 

In Europa zijn auto-ongevallen de belangrijkste doodsoorzaak in de leeftijdscategorie van 18 t/m 24 jaar. De Ford Driving Skills for Life training wijst op de risico’s, zoals het nemen van selfies achter het stuur, en het rijden onder invloed van alcohol. Ford was de eerste autofabrikant die een gratis uitgebreide rijopleiding aanbood aan beginnende bestuurders. Wereldwijd hebben meer dan een half miljoen beginnende bestuurders de Ford Driving Skills for Life training gevolgd.

 

De Ford Driving Skills for Life training helpt beginnende bestuurders belangrijke gevaren in te zien, zoals afleiding door het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden. Ford is eind 2013 in Europa gestart met Driving Skills for Life. Sindsdien hebben meer dan 6.100 jongeren in de leeftijd van 18 t/m 24 jaar succesvol aan dit programma deelgenomen. Nagenoeg alle deelnemers gaven aan dat het zelfvertrouwen is gestegen door de training en dat ze Driving Skills for Life zouden aanraden aan vrienden.

 

In Europa zijn auto-ongevallen de belangrijkste doodsoorzaak in de leeftijdscategorie van 18 t/m 24 jaar. De Ford Driving Skills for Life training wijst op de risico´s van roekeloos gedrag zoals het nemen van selfies achter het stuur, te weinig afstand houden en het rijden onder invloed van alcohol. Daarnaast helpt de training gevaarlijke situaties te herkennen en wordt er getraind in het maken van uitwijkmanoeuvres en noodstoppen.

Zoals gezegd vindt het evenement dit jaar plaats van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september. Er zijn zes dagdelen waarop jij je kunt inschrijven om meer te leren over onder andere gevarenherkenning en snelheid beheersing. Deelnemen is gratis, dus mis deze kans niet om een betere bestuurder te worden!

 

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf