Email
Facebook
Bericht ons

Er lagen twee uitnodigingen voor hetzelfde auto-event op de deurmat van Huize Coronel. Voor Tom, omdat hij Autowereld maakt, en voor dochter Carmen, omdat ze diep in de paardensport zit – en dat heeft alles te maken met de hoofdrolspeler van het event; de beresterke Volkswagen Touareg. De plug-in hybride krachtpatser mag 3.500 kilo trekken; genoeg voor een grote paardentrailer. Maar de auto heeft nog veel meer capaciteiten én zit vol gadgets om terreinrijden én het manoeuvreren met een aanhanger supermakkelijk te maken.

Meer informatie over de Volkswagen Touareg: https://rb.gy/jr909h

 

Voor Autowereld maken een serie over het importeren van een auto uit Duitsland. Daarvoor mogen we achter de schermen kijken bij Das Import. Zij verlenen de importservice van Duitse merkdealer auto’s en kunnen naast de import nog veel meer voor je doen.
In eerdere afleveringen zag je al de oriëntatie- en aankoopfase. Dit keer kijken we mee met het transport. Hoe wordt ervoor gezorgd dat jouw auto goed en veilig met de juiste papieren in Nederland arriveert? En wat is daar aan de voorkant allemaal voor nodig? Je ziet het in deze aflevering.

Meer informatie over DAS Import: https://rb.gy/7fqrzq

 

Rick van Stippent heeft een Mercedes W123 280TE onder handen genomen en hem weer precies gemaakt hoe de auto 44 jaar geleden uit de showroom reed.
Wat is er aan de auto gebeurd, hoe kan dat ook voor jouw auto werken, en wat is de reactie van de eerste eigenaren die de Mercedes 44 jaar geleden nieuw kochten?
Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

 

Nico Aaldering heeft een iconische klassieker voor jou uit de Gallery gereden; een Morris Cooper S – maar de meesten zullen de auto herkennen als een sympathieke Mini. Maar zoals Nico zelf zegt; ‘een Mini is sympathiek, een Cooper S is sympathiek én bloedruig’. Nico neemt je mee aan boord; in rally-stijl!

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf