Email
Facebook
Bericht ons

Allard Kalf vertelt je over de bijzonderheden van Hyundai IONIQ 5. Deze auto noemen ze ook wel een batterij op wielen. Allard geeft je een voorbeeld waar je hem voor kan gebruiken. Wat zijn de tops van deze auto? En wat maakt hem zo speciaal en duurzaam. Allard zoekt het voor je uit.

Meer informatie over de Hyundai IONIQ 5: https://bit.ly/3DBGkeR

 

Rick van Stippent gunt ons een kijkje achter de schermen bij het weer fabrieksnieuw maken van een Audi R8. En hij laat zien hoe je gemakkelijk een auto kan coaten. Wat komt er allemaal bij kijken om een auto weer fabrieksnieuw te maken? En wat zijn de voordelen van het coaten van je auto? Rick laat het je zien.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3TxCdHa

 

Als je denkt aan rijplezier, dan denk je aan Ford. Tom en Allard ruilen om van auto en gaan opnieuw op pad met deze twee sportieve auto’s. Ze vertellen over de hun rijervaring in deze auto’s. De Puma en de Focus zijn allebei uitgerust met de Ford ontwikkelde racestoelen. Hoe rijden de auto’s en hoe zitten ze?

Meer informatie over Ford Focus: https://bit.ly/3DXmzQ9

Meer informatie over Ford Puma: https://bit.ly/3NA6lQ3

 

Nico Aaldering stelt een legendarische Lamborghini uit zijn collectie aan ons voor. Hij gaat op de Italiaanse tour met een auto met een geweldige kleur. Nico vertelt waarom hij de Lamborghini herontdekt heeft.

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3D0MO6G

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma? Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf