Email
Facebook
Bericht ons

In deze aflevering reizen we af naar Japan. Hier vindt ieder jaar, aan de voet van Mount Fuji, het meest bijzondere auto-evenement ter wereld plaats. Een feest dat draait om één model; de Renault Kangoo!?Waarom komen bijna 2.000 Kangoo’s hier samen en waarom is deze Renault zo’n geliefde cultauto in het land van de rijzende zon?

Meer informatie over de Renault Kangoo: https://rb.gy/f47xe

Rick van Stippent heeft een uiterst snelle en hyperexclusieve Mercedes fabrieksnieuw gemaakt.En met deze auto duiken we dieper in het fenomeen prijs-kwaliteit. Levert een duurdere auto, met dikker leer en mooiere lak ook sneller een mooier resultaat op als je hem weer fabrieksnieuw wilt maken? En hoe wordt de prijs van een auto eigenlijk opgebouwd? Rick vertelt het je.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft een Engelse sportwagen vól eigenaardigheden; een TVR!Niks in de auto zit op de plek waar je het zou verwachten en dat maakt hem een karaktervolle auto. Daarnaast kent hij heel veel andere charmes; een laag gewicht, dikke V8, 5-bak en een heerlijk geluid!Nico neemt je mee aan boord en vertelt je ook over de bijzondere bouwwijze, want ook dié is alles behalve gebruikelijk….

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf