Email
Facebook
Bericht ons

Andreas Pol is in Valencia en deze schitterende plek is uitgekozen door Lexus om hun nieuwe LBX voor het eerst de weg op te laten gaan. Z’n naam staat voor Lexus Breaktrough Crossover en het is de eerste keer dat het merk een auto maakt voor de Compacte SUV klasse.We hebben er kort kennis mee gemaakt in Milaan en toen waren we al flink onder de indruk. Wil je die video zien, kijk dan hier: https://youtu.be/3iF3X4RmROo?si=BNSbWCe-i3R2jorpHoe rijdt de LBX én houdt Lexus zich aan z’n belofte om méér te bieden dan mensen in deze klasse verwachten?

Meer informatie over de Lexus LBX: https://rb.gy/9cckbc

 

Jeroen Mul rijdt met de nieuwe, volledige elektrische Hyundai KONA. Z’n voorganger heeft er, samen met de IONIQ, voor gezorgd dat elektrisch rijden in Nederland meer en meer geaccepteerd werd; zuinige aandrijflijn, grote actieradius en veel slimme systemen aan boord. Die auto heeft nu een opvolger; deze nieuwe KONA, met alle elektrische knowhow in een flink ruimer en groter model!

In deze aflevering zie je er alles over. Dan hoor je ook over de subsidie waar deze auto voor in aanmerking komt en blikken we vooruit op de IONIQ 5 N, een 650pk sterke elektrische auto die zelfs de verstokte brandstofrijder enthousiast moet krijgen.

Meer informatie over de Hyundai KONA: https://rb.gy/0aq30g

In het ‘museum’ van Rick van Stippent in Best staan 70 fabrieksnieuwe auto’s; klassiekers, youngtimers, supercars en speciale uitvoeringen. De collectie is voor iedereen toegankelijk en samen met Rick maar we een tour door het pand. Twee modellen krijgen in deze aflevering de hoofdrol; een Ford Mustang en een bijzondere Opel Omega 3000 24v. Hoe was de autokwaliteit vroeger en hoe is dat tegenwoordig? Rick laat het je zien.

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3BCGxxI

Nico heeft weer een weer een bijzondere auto voor je uit de Gallery; een Ferrari Testarossa. De auto is één van de beroemdste auto’s ooit, maar de Ferrari van Nico is uniek!

Laat je meenemen naar de jaren ’80 en fantaseer mee wie de keuze maakte voor een gele Ferrari met een groen interieur!

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3Mjh8xY

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf