Email
Facebook
Bericht ons

We rijden met de Toyota bZ4X; de eerste van een hele reeks vanaf 0 bedachte, volledig elektrische auto’s van Toyota, waarvan de naam altijd gaat beginnen met bZ. Waar staan die twee letters voor? Hoeveel van de 26 jaar ervaring met hybride auto’s kon Toyota toepassen in deze volledig elektrische crossover en wat is het resultaat? De ruimte, de rijeigenschappen en de actieradius; je ziet het allemaal in deze aflevering.

 

Meer informatie:https://bit.ly/3pU9Wkm

In deze aflevering rijden we met de bestverkochte caravantrekker van Nederland; de Mazda CX-5. Hij is vernieuwd met onder andere de toevoeging van Mild-Hybrid techniek en cilinderuitschakeling. Het maakt hem beter bij de les en tot 10% zuiniger, zonder dat het ten koste gaat van z’n trekcapaciteiten of z’n lekkere rijgedrag. Wat er nog meer nieuw aan is, zie je in deze video. Bovendien rijden we met de Caravan van het Jaar; de Adria Altea. Waarom dit de Caravan van het Jaar is, vertelt Andreas je in deze aflevering.

 

Meer informatie over Mazda CX-5 M Hybrid:

Meer informatie over de Adria Altea:https://bit.ly/3MiouSb

We gaan mee met Rick van Stippent voor de aanschaf van een Mercedes-Benz A45 AMG. Deze auto wil Rick weer fabrieksnieuw maken, met een reden: hij gaat deze auto tijdens een actie weggeven aan klanten van Stipt Polish Point.Waar let je op bij de aanschaf van een tweedehands auto? En lukt het Rick een geschikte A45 AMG te vinden? 

 

Meer informatie over Stipt Polish Point:https://bit.ly/3BCGxxI

In deze aflevering rijdt Nico Aaldering met de legendarische Lamborghini Miura! Is deze, uiterst zeldzame klassieker, de mooiste auto ter wereld?De Miura wordt gezien als de oervader van de supercars, met een woeste V12 achterin. Alles over het ontwerp, het geluid en waarom Enzo Ferrari slapeloze nachten kreeg van deze auto; Nico Aaldering neemt je mee aan boord van de Miura en vertelt het je allemaal!

Meer informatie over Gallery Aaldering:

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?

Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf