Email
Facebook
Bericht ons

 

Jeroen Mul heeft een handgeschakelde Ford Puma Mild Hybrid meegenomen. Deze sportieve Ford heeft een driecilinder motor met maar liefst 125pk. Jeroen gaat er mee op pad en vertelt jou er van alles over. Hoe rijdt hij, en wat kan hij allemaal?

Meer informatie over de Ford Puma: https://bit.ly/3tCiTxb

Rick van Stippent neemt een bijzondere Mercedes onder handen. Aan deze auto hangt een aardig prijskaartje dus moet Rick extra voorzichtig zijn. Deze 70-jarige auto gaat Rick weer fabrieksnieuw maken. Hoe gaat het in zijn werk?

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/3TxCdHa

Allard Kalf gaat op pad met de nieuwe Volkswagen Polo GTI. Er kan geen misverstand over bestaan dat deze Polo een GTI is. Hij is een stuk stoerder geworden met speciale bumpers en de honingraatgrille. Hoe rijdt deze auto en wat is er nog meer aan veranderd? Allard zoekt het voor je uit.

Meer informatie over de Polo GTI: https://bit.ly/3UJFa8p

Klassiekerexpert gaat op stap met een mooie, gele, Italiaanse schone. Nico vertelt over de geweldige wegligging van deze auto en de vele andere voordelen.Het verleden van Alfa Romeo en wat er allemaal mee gebeurt is laat Nico je zien.

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3D0MO6G

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:

► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/

► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld

► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…

► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/

► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma? Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf