Email
Facebook
Bericht ons

Dineren, lunchen of snacken onderweg, het gebeurt de een vaker dan de ander. Maar als je dan een stop maakt om ergens te eten dan wil je wel iets lekkers eten, toch? Of dat nou voor een lunch of voor een diner is. Hieronder vind je onze top 6 beste wegrestaurants.

 

Top 6

 

 

  1. Wegrestaurant Scheiwijk voor fijnproevers

Rijd je op de A27 en heb je zin in een heerlijk broodje dan moet je langs restaurant Scheiwijk gaan. Luxe broodjes voor een lekkere lunch, Scheiwijk is dé culinaire pitstop langs de A27! Heb je nog een verjaardag of een feestje, en heb je geen cadeau? Bij wegrestaurant Scheiwijk vind je voor jong en oud een passend cadeau.

 

 

  1. Van der Valk Breukelen

Overal waar je komt kan je terecht bij een Van der Valk hotel voor een heerlijke lunch of voor een diner. Een goede maaltijd tegen een betaalbare prijs is de reden dat mensen die onderweg zijn een stop maken bij een Van der Valk hotel. Rij je op de A2 dan moet je een stop maken bij het Van der Valk hotel in Breukelen.

 

 

  1. Wereldrestaurant A1

Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourage? Bij Wereldrestaurant A1 in Deventer eet je de heerlijkste gerechten uit de beste keukens op aarde.

 

 

  1. De Lucht

Voor ieder iets bij het restaurant de Lucht. Langs de A2, A59 en N270 vind je restaurant De Lucht. In restaurant De Lucht zitten een Burgerking, een La Place en een Subway gevestigd. Zo kan de een voor een hamburger kiezen, de ander voor een broodje bij de Subway en allemaal een verse jus bij de La Place.

 

 

 

  1. Wegrestaurant De Raket

Een gezellig wegrestaurant aan de A28 bij Afslag 24 ’De Wijk’. Bij De Raket kan iedereen terecht voor een verse kop koffie of lekkere maaltijd. Ze bieden je een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Blijf je overnachten, je vindt daar altijd gezellige chauffeurs om een drankje mee te doen.

 

 

  1. Wegrestaurant

Je ziet ze niet vaak maar als je ze ziet dan moet je er stoppen om een heerlijk 3 gangen menu te eten. Als ze nog niet weg zijn 😉

 

 

Heb jij nou ergens gegeten waarvan je zegt hier MOET je zijn geweest! Laat het ons weten via Facebook.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf