Email
Facebook
Bericht ons

Blijf je deze zomer in Nederland of zoek je een leuk uitje voor in het weekend? Nederland heeft prachtige natuurgebieden en super leuke plekken om te bezoeken. Er zijn hele leuke routes die je met de auto kan volgen om al deze plekjes te zien. Wij hebben voor jou een top 5 leukste routes van Nederland samengesteld. Bekijk ze hieronder en wie weet kan jij ze deze zomer allemaal afvinken.

 

Top 5

Deltawerken route, Zeeland
Zeeland is de provincie om leuke autoritten te maken. Toer langs mooie havenstadjes en vissersdorpjes, langs Neeltje Jans en natuurlijk de Deltawerken. Er is een snelle autoroute die geschikt is voor één dag. Ook is er een toeristische route van ruim 400 kilometer.

 

Noord-Veluwe route, Gelderland
De Veluwe is echt een prachtig natuurgebied om doorheen te rijden. Rij langs Nunspeet, Vierhouten, Uddel, Garderen, via Apeldoorn, Epe, ’t Harde. Wil je er een vakantie van maken? Dan zijn er meer dan genoeg campings in de buurt om te overnachten. Tip: bezoek het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

 

Land van Maas en Waalroute, Betuwe
‘Onder de groene hemel, in de blauwe zon…’ Ligt het land van Maas en Waal. Een leuke route in het land van Maas en Waal begint in Rhenen en eindigt in Wijk bij Duurstede. Ga langs bij de Tuinen van Appeltern en de dorpjes Druten en Beneden-Leeuwen.

 

Merenroute, Friesland
Een groot deel van de zuidwesthoek van Friesland bestaat uit water. Een mooie autoroute die je kan volgen brengt je naar het Heegermeer, het Slotermeer, de Langweerder Wielen en het Sneekermeer. Ook kom je langs charmante oude stadjes en het groene en bosrijke Gaasterland.

 

Gronings Goed-route, Groningen
De Gronings Goed Route is een prachtige autoroute met veel natuur. Ga langs bij het nationaal park Lauwersmeer en de zeehondencrèche in Pieterburen voor een beetje extra cultuur.

 

Heb je nou nog een leuke route, laat het ons weten op Facebook.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf