Email
Facebook
Bericht ons

Ga jij deze zomer op vakantie met de auto? Dan zijn er vast dingen waar jij je aan ergert tijdens het rijden. Want wat is er nou irritanter dan iemand voor je die niet doorrijdt of in de file staan? Wij hebben nog 5 dingen gevonden die zeker net zo irritant zijn. Online verzekeraar Allsecur inspireerde ons voor deze top 5! Ook hebben wij de oplossing voor je!

 

Top 5

 

Nodig naar het toilet moeten

Voor mannen niet een heel groot probleem, want als er geen benzinepomp in de buurt zit dan stoppen we toch gewoon even langs de weg? Maar ga je als vrouw op je hurken langs de weg zitten, waar iedereen je kan zien!? Nou, de oplossing is er hoor: de plastuit. Gewoon te koop bij bol.com. Dan kun je als vrouw ook overal plassen.

 

Oncomfortabel zitten

Vreselijk irritant als je 16 uur moet rijden en de hele tijd op dezelfde stoel zit. Of nog erger op de achterbank in het midden moet zitten. Want waar ga je je hoofd neerleggen als je wilt slapen? Er zijn gelukkig genoeg kussens die jouw reis een stuk comfortabeler kunnen maken, de populairste: het nekkussen. Zonder deze is je reis eigenlijk al verpest, dus zorg dat je deze bij je hebt.

 

Buitenlandse radiozenders

Rijd je de grens over dan is dit iets waar je mee te maken gaat hebben, buitenlandse radiozenders. Ten eerste versta je er helemaal niks meer van en ten tweede is de top 40 echt heel anders in het buitenland… Gelukkig zit er in de meeste auto’s tegenwoordig een optie om je smartphone aan te sluiten via de aux kabel of via bluetooth. Op deze manier kan jij luisteren naar muziek die alleen jij en je reisgezelschap leuk vinden.

 

Brandende zon door het raam

Zit je net lekker in de auto met je nekkussen naar je favoriete nummertje te luisteren, schijnt die zon in je ogen. Ja niks is natuurlijker irritanter dan de hele reis met geknepen ogen te zitten of een zonnebril te moeten dragen. Nou ook daar zijn oplossingen voor: het zonnescherm voor in de auto. Het werkt heel simpel, alle ramen, behalve je voorruit en voorste zijruiten, kunnen met dit zonnescherm bedekt worden. Je plakt het zonnescherm op het raam en je bent klaar.

 

Zeurende kinderen op de achterbank

Ja en dan het irritantste: zeurende, schreeuwende, huilende kinderen op de achterbank. Vroeger gaf je ze een woordzoeker en ze waren zoet, maar tegenwoordig moet je met zwaarder geschut aankomen. Geef ze een Nintendo of een tablet en een zaksnoep (niet te groot want dan wordt het: “Ik ben misselijk” en dat wil je ook niet hebben). Zo heb je de komende uren geen last van ze!

*Tip: Zorg wel dat ieder kind hetzelfde heeft, want anders is er alsnog ruzie.

 

Waar erger jij je het meest aan in de auto? Laat het ons weten via Facebook!

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf