Email
Facebook
Bericht ons

Hoe vaak sta jij file? En hoe lang dan, 10 minuten, een half uur of een uur? Eigenlijk heeft iedereen een hekel aan file. Flitsmeister houdt alle files in Nederland bij en wij hebben de top 5 meest voorkomende files van hen gekregen. Bekijk hier of de file waar jij altijd in staat tot de top 5 hoort.

 

A4 Slinksloot – Den Hoorn

Rijd jij altijd in de richting van Rotterdam – Den Haag dan kom je deze file vast tegen. Dit is de meest voorkomende file in Nederland en is door Flitsmeister al 13.255 keer geteld.

 

A2 Beesd – Everdingen

Op de A2 is het ook altijd raak. Rijd je in de richting van ‘s-Hertogenbosch – Utrecht dan is de kans erg groot dat je in de file staat. Deze file is door Flitsmeister 12.317 keer vastgesteld.

 

A15 Brug over het Merwedekanaal – Sliedrecht-Oost

Zou het door de brug komen of door de hoeveelheid auto’s? In de richting van Nijmegen – Ridderkerk op de A15 zijn al 8459 files geteld door Flitsmeister. Heb jij er al in gestaan?

 

A27 Gorinchem – Noordeloos

Rijd je in de richting van Breda – Utrecht dan is de kans dat je in de file komt te staan heel groot. Flitsmeister telt hier 8121 files.

 

A58 Brug over het Wilhelminakanaal hm 20.7 – Moergestel

De laatste van de top 5 hoort er ook zeker bij, want deze is 7704 keer geteld door Flitsmeister. Zorg dus dat een omweg in je favorieten staat.

 

Staat de file die jij altijd tegen komt er niet tussen? Laat het ons weten op Facebook.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf