Email
Facebook
Bericht ons

In navolging van zijn onthulling afgelopen nacht debuteert de 911 Speedster met het optionele Heritage Design Pakket op de autoshow van New York. Het pakket is ontwikkeld door Porsche Exclusive Manufaktur en kenmerkt zich door een hoog niveau van vakmanschap en tal van designelementen die teruggrijpen op de roots van de Speedster.

Als eerbetoon aan de succesvolle tijden in de autosport zijn – exclusief in combinatie met de exterieurkleur GT-zilver metallic – zowel de voorbumper als de spatborden van een specifiek wit nostalgisch design voorzien. De witte afbeeldingen in ‘gumball’-stijl op de portieren en bagageklep vóór zijn geïnspireerd op de historische Porsche 356-modellen, die destijds door de eigenaren zelf werden versierd als ze aan races deelnamen. Af fabriek is te kiezen voor individuele startnummers of kunnen de stickers desgewenst weggelaten worden. De historische Porsche-aanduiding aan weerszijden van de auto en het wapen op de bagageklep benadrukken het ontwerp dat is geïnspireerd op een roemrucht verleden.

Klassieke look

De 20 inch wielen met centrale wielmoer van de 911 Speedster met Heritage Design Pakket zijn gespoten in platina zijdegelans, maar kunnen ook in zilver worden besteld. Net als de bagageklep zijn de velgen voorzien van een historisch Porsche-wapen. De remklauwen van het standaard gemonteerde Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) zijn zwart met witte Porsche-opschriften, in lijn met de klassieke look van het pakket. De Speedster-aanduidingen in goud op de achterzijde en aan weerszijden van de auto onderstrepen de exclusiviteit van het Heritage Design Pakket.

Bi-color interieur

Het interieur van de 911 Speedster valt op door zijn klassieke uitstraling met een tweekleurig leren thema in zwart en cognac. De standaard volledige kuipstoelen zijn bekleed met cognackleurig leer en versierd met een historisch Porsche-embleem dat in reliëf is verwerkt in de hoofdsteunen. De rugleuningen en interieurelementen zijn uitgevoerd in de exterieurkleur van de auto: GT-zilver metallic. Op het zwartleren stuurwiel is een 12-uurmarkering aangebracht in de kleur cognac. Verder is de afdekking van de middenconsolevoorzien van de aanduiding ‘Porsche Exclusive Manufaktur’ in reliëf. Het Speedster logo in reliëf op de sierlijst van het dashboard en de gelimiteerde-oplagevermelding tussen de stoelen – beide in goud – vormen verdere hoogtepunten van het Heritage Design Pakket.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf