Email
Facebook
Bericht ons

Elektrische spionnenauto: de Porsche Mission E sportwagen speelt een rol in de nieuwe animatiefilm van Playmobil. De concept car is het prototype van de eerste volledig elektrische Porsche, de Taycan, die in september wordt gelanceerd. In de film rijdt het personage van geheim agent Rex Dasher een witte Mission E. De Duitse première zal op 4 augustus in München plaatsvinden. De film zal vanaf 7 augustus in de Nederlandse bioscopen draaien.

 

Dit is het eerste filmproject van Porsche en Playmobil, die sinds 2014 gezamenlijk speelsets ontwikkelen en samenwerken op het gebied van marketing. “Porsche was het eerste gelicentieerde product van Playmobil. Sindsdien hebben we elk jaar een zorgvuldig ontworpen nieuwe set uitgebracht, die elk enthousiast is ontvangen door kinderen, tieners en hun ouders” zegt Kjell Gruner, hoofd marketing bij Porsche AG. “Deze succesvolle samenwerking wordt nu bekroond door een film.” Met de bijpassende speelset presenteren de bedrijven ook de eerste op afstand bestuurbare Porsche van Playmobil.

 

 

Fantasierijke reis naar een speelgoedwereld
In PLAYMOBIL: THE MOVIE moet een meisje genaamd Marla haar jongere broer Charlie thuisbrengen nadat hij in een geanimeerd Playmobil-universum is verdwenen. Op haar reis door nieuwe werelden ontmoet Marla totaal andere metgezellen: een eigenaar van een foodtruck, een robot, een fee en Rex Dasher. De onverschrokken en charmante geheim agent bestuurt een Porsche Mission E, een elektrische sportwagen met een aantal opmerkelijke functies. Samen overwinnen ze grote uitdagingen en erkennen ze dat ze in alles kunnen slagen als ze in zichzelf geloven. De regisseur is Lino DiSalvo, die ook bekend staat om blockbusters zoals “Frozen”.

 

Het Porsche Museum zal PLAYMOBIL: THE MOVIE op 10 en 11 augustus om 11.00 en 15.00 uur vertonen als onderdeel van het Porsche4Kids zomervakantieprogramma. Er zal een handtekening sessie zijn en een gelegenheid om de mascottes Rex Dasher en Tom Targa te ontmoeten. Het vakantieprogramma loopt van 3 tot 25 augustus en is gericht op kinderen tussen de 5 en 14 jaar oud. Het omvat onder meer verschillende speelstations en een Playmobil-fotoworkshop.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf