Email
Facebook
Bericht ons

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe TWINGO Electric. De volledig elektrisch aangedreven variant van de stadsauto is leverbaar vanaf € 20.590,-. Bovendien komt de TWINGO Electric in aanmerking voor de overheidssubsidie van € 4.000,- voor particulieren bij koop of private lease.

De TWINGO is gebouwd op een platform dat ontworpen is voor toepassing van elektrische aandrijving. Dankzij de slimme plaatsing van de batterij zijn de passagiers- en bagageruimte ongewijzigd. Dat geldt ook voor de uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid dankzij de kortste draaicirkel in deze klasse.

De nieuwe TWINGO Electric heeft een elektromotor van 60 kW (82 pk) en 160 Nm die gevoed wordt door een 22 kWh-batterij. De actieradius is vastgesteld op 270 km volgens de WLTP City-cyclus en op 190 km in de gecombineerde WLTP-cyclus. Dankzij de standaard en unieke Caméléon-lader is de batterij bij de meeste publieke laadpunten tot vier keer sneller op te laden dan die van de concurrentie. Bij een 22 kW AC-laadpunt is de batterij van de TWINGO Electric in 1 uur tot 80% opgeladen.

De nieuwe TWINGO Electric is vanaf begin augustus te bestellen en in het najaar 2020 bij de dealer te bezichtigen.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf