Email
Facebook
Bericht ons

Maserati heeft in Dubai een prachtige nieuwe vestiging geopend, met de grootste Maserati-showroom wereldwijd. Met 3.644 m2 aan showroomoppervlak is Al Tayer Motors Maserati ingericht volgens de allerlaatste showroomstandaarden en liefst viermaal zo groot als het vorige onderkomen.

De nieuwe vestiging beslaat vijf verdiepingen, waarvan twee voor de ondergrondse parking, en beschikt tevens over een speciale uitgifte-suite voor klanten die hun nieuwe auto in ontvangst nemen. Tevens is de showroom voorzien van een klantenlounge met een Italiaanse koffiebar en een customization-gedeelte inclusief tal van exclusieve lak-, leder-, hout- en andere interieur- en exterieursamples waarmee kopers hun Maserati tot in detail kunnen personaliseren.

De volledige eerste verdieping is gewijd aan het Maserati Certified Pre-Owned-programma. Elke auto binnen deze serie ondergaat een 121-punten check, een complete reconditioning van de carrosserie en een grote onderhoudsbeurt volgens fabrieksstandaarden, alvorens hij aan een koper wordt afgeleverd. Die kan er daardoor zeker van zijn dat zijn auto zo goed als nieuw is en dezelfde opwindende rijervaring biedt als alle Maserati’s.

Milieuvriendelijke technologieën zijn toegepast voor de water-, airconditioning- en verlichtingssystemen. LED-verlichting in het gehele gebouw draagt bij aan lagere energiekosten, evenals bewegingssensoren die de verlichting uitschakelen op rustige momenten of wanneer het bedrijf gesloten is. Geavanceerde isolatiematerialen beperken de energie die wordt gevergd van de verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen.

De showroom van Al Tayer Motors Maserati in Dubai is van zaterdag tot en met donderdag geopend van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur.

Al Tayer Motors
Al Tayer Motors werd opgericht in 1982 en vertegenwoordigt grote Europese en Amerikaanse automerken in de VAE. Met een groeiend netwerk aan verkoop-, service- en onderdelencentra in Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah en Fujairah zorgt een toegewijd team van meer dan 3.000 professionals voor een ultieme klantervaring. In Abu Dhabi wordt Maserati vertegenwoordigd door Al Tayer Motors via Premier Motors.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf