Email
Facebook
Bericht ons

Na de succesvolle introductie van de Defender 110 heeft Land Rover nu ook de orderboeken voor de Defender 90 geopend. De Defender is de meest onverzettelijke en capabele Land Rover ooit en combineert connectiviteit van de 21e eeuw met niet te stoppen off-roadprestaties.

Land Rover levert de eerste exemplaren van de Defender 110 dit voorjaar af en de driedeurs Defender 90 met korte wielbasis arriveert komende zomer. Sinds zijn wereldpremière op de internationale autoshow van Frankfurt in september 2019 is er een grote vraag naar de nieuwe 4×4. Meer dan 1,21 miljoen mensen hebben een exemplaar geconfigureerd op de Land Rover-website en meer dan de helft van hen koos ook voor een van de Accessory Packs.

De Explorer, Adventure, Country en Urban Packs geven de Defender elk een onderscheidend karakter. Voor de Defender 110 is het Urban Pack – dat een bodembeschermplaat vóór, een glanzende dorpellijst achter, metalen pedalen en een reservewielafdekking omvat – de populairste keuze. Dat werd gekozen in meer dan 35 procent van de configuraties met een Accessory Pack, overigens op korte afstand gevolgd door het Explorer Pack.

 

Finbar McFall, Land Rover Global Product Manager, zegt: “We have experienced unprecedented demand for Defender 110 and the official introduction of Defender 90 is sure to boost interest. As the family grows to include an efficient plug-in hybrid powertrain and commercial derivatives later this year, we look forward to continuing this success. If our experience with the Defender 110 is anything to go by, we can expect over half of customers to opt for one of the four Accessory Packs, making Defender the most accessorized and personalized Land Rover we have ever produced.”

De Defender is de meest capabele en connected Land Rover tot nu toe. Zijn oorsprong is terug te herleiden tot het originele Land Rover-model uit 1948 – de zogenoemde Series I. Later dit jaar verschijnen de Defender 90 en 110 in Nederland ook in een zeer fiscaal aantrekkelijke Commercial-uitvoering op grijs kenteken.

Technologie van de 21e eeuw
De iconische 4×4 omhelst de technologie van de 21e eeuw, zoals Land Rovers nieuwe Pivi-infotainmentsysteem, met een intuïtieve interface en een eigen back‑upbatterij zodat het altijd actief is. Geavanceerde software-updates ‘over‑the‑air’ zorgen dat klanten altijd profiteren van de nieuwste software, waar ter wereld zij ook zijn.

Prijzen
De Defender 90 is te bestellen vanaf € 96.520,- en de Defender 110 vanaf € 102.520,-. Configureren en bestellen kan op www.landrover.nl/defender.

 

De Nederlandse Land Rover dealers hebben alle informatie & prijzen van de fiscaal zeer aantrekkelijke ‘Commercial’-uitvoering op grijs kenteken.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf