Email
Facebook
Bericht ons

De nieuwe, volledig elektrische SUV van Ford heet Mustang Mach-E. Ford onthult het nieuwe model op 18 november en vanaf dat moment is het ook mogelijk online een reservering te maken.

 

De wereldpremière van de Ford Mustang Mach-E vindt plaats in Los Angeles. De onthulling is live te volgen op YouTube, Facebook en Twitter. Acteur Idris Elba zal als speciale gast assisteren bij de onthulling. Elba speelde onlangs een rol in Fast & Furious en eerder in talrijke andere films en series, waaronder Luther. Als hoofdrolspeler won hij een Golden Globe.

 

Aansluitend op de live-uitzending van de onthulling kunnen geïnteresseerden op www.ford.nl al met een aanbetaling een reservering maken voor de nieuwe Ford Mustang Mach-E. Snelheid is echter geboden voor wie in aanmerking wil komen voor de gelimiteerde First Edtion.

Klanten die een reservering willen maken, kunnen een account aanmaken, de gewenste specificatie van de Mustang Mach-E selecteren, een Ford-dealer selecteren en hun creditcardgegevens voor de aanbetaling invoeren. Klanten die een reservering maken, kunnen hun configuratie volgend jaar voltooien.

 

Meer details over de introductie en specificaties volgen 18 november bij de wereldpremière.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf