Email
Facebook
Bericht ons

Eind 2019 verscheen de Audi RS7 Sportback. Als je er eentje hebt, kun je deze nu bij ABT Sportsline upgraden naar een ABT RS7-R. De speciale editie is beperkt tot een aantal van 125. De belangrijkste upgrade van het pakket is de prestatie-upgrade ABT Power R, die de prestaties van het standaardmodel verhoogt van 600 pk (441 kW) en 800 Nm tot een forse 740 pk (544 kW) en 920 Nm – inclusief 2 jaar garantie.

Om het extra vermogen van de 4-liter V8 bi-turbobenzinemotor zo efficiënt mogelijk op de weg over te brengen, biedt het Beierse bedrijf twee ABT-ophangingsopties, op maat gemaakt voor de RS7-R, bestaande uit ABT-schroefset-ophangingsveren en sportstabilisatorstangen.

Natuurlijk biedt het RS7-R-pakket ook visuele hoogtepunten, voornamelijk in de vorm van koolstofvezel onderdelen. De ABT front grille frame add-on en front lip add-on met RS7-R logo zorgen voor een opvallende uitstraling. En natuurlijk mogen de ABT achterspoiler en achterskirt-add-on niet worden weggelaten.

Het pakket bevat ABT High Performance HR 22-inch wielen. Ook inbegrepen zijn een reeks interieuraanpassingen, zoals de ABT leer- en koolstof afwerking voor het stuur en de ABT-stoelupgrade met RS7-R-logo.

Formula E Racing-coureur Daniel Abt was behoorlijk onder de indruk van deze editie van de nieuwe ABT RS7-R. Hij nodigt de (online) community uit om erbij te zijn als hij zijn eigen model van de toch al beperkte speciale editie presenteert. Het unieke voertuig ALLTHEWAYABT RS7-R heeft een speciaal ontwerp en een reeks oranjekleurige details. Ze zijn terug te vinden in de wrap, de gelakte remklauwen en de 22-inch High Performance HR-wielen. De middenconsole is versierd met de gravure “Handcrafted for DA”.
 

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf