Email
Facebook
Bericht ons

Amstelveen – Thuisblijven om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan is momenteel het beste om te doen. Sterker nog; je redt er levens mee! Het is dus belangrijk, maar het kan ook een uitdaging zijn. Of het nu te maken heeft met het bezighouden van de kleintjes of dat je simpelweg eens iets anders wilt doen dan tv kijken of lezen, we kunnen allemaal wel wat hulp gebruiken om deze ongewone tijd door te komen.

Ford heeft daarom het platform FordFamilyFunHub.com gelanceerd. Een website die continu wordt aangevuld met vermaak: van kleurplaten tot ‘zoek de verschillen’. Zo kunnen kinderen die momenteel ook thuiszitten lekker aan de slag.

Dromen je kinderen altijd al van een roze Mustang met eenhoorns? Of juist van een Focus in camouflage kleuren? Nu is het hun kans hun favoriete model te kleuren. Op FordFamilyFunHub.com vind je van verschillende modellen een kleurplaat.

Andere spellen zijn: verbind de punten, zoek de verschillen en doolhof. Er zijn zelfs templates voor het vouwen van een origami auto. Voor de echte autoliefhebbers is dit de kans om je kind Engelse woorden in auto-onderdelen te leren in de vorm van een woordzoeker.
 

Voor elk wat wils. Houd de website in de gaten, want deze wordt continu aangevuld met leuke nieuwe spellen en bezigheden.
 

Download de kleurplaten en andere spellen onder het kopje Downloads of speel online memory op FordFamilyFunHub.com.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf