Email
Facebook
Bericht ons

Amstelveen, 1 april 2019 – Ford Nederland sluit het eerste kwartaal van dit jaar goed af. Met 3.567 registraties was de Ford Focus het eerste kwartaal zelfs de bestverkochte auto van Nederland. Ook de Fiesta laat goede cijfers zien in het eerste kwartaal. Het is de op een na best verkochte auto in zijn segment.

 

Zowel Ford personenauto’s als bedrijfswagens laten met een marktaandeel van respectievelijk 6,2% en 13,9% over het eerste kwartaal een groei van het marktaandeel zien.

  • Ford Focus over eerste kwartaal bestverkochte automodel van Nederland
  • Sterke start Ford Bedrijfswagens
  • Met Titanium, ST-Line, Vignale of Active is er voor elke levensstijl een passende Focus

FORD_2018_FOCUS

Ford Bedrijfswagens

De solide verkoopresultaten van Ford Bedrijfswagens kennen een stijgende lijn voor de Transit, de Transit Custom en de Transit Connect. Ook de Ranger pick-up heeft een sterke start met 108 registraties in het eerste kwartaal. Dat is meer dan het dubbele vergeleken met vorig jaar.

 

Ford Focus

Met de toevoeging van de avontuurlijke Focus Active crossover is de Focus line-up helemaal compleet. De Titanium, boordevol technologieën die het leven makkelijker maken, de ST-Line, met zijn sportieve uitrusting en messcherp sturende onderstel en de Vignale, die zijn passagiers verwent met ultieme luxe waren al eerder verkrijgbaar.

 

“Het unieke van de verschillende uitvoeringen van de Focus is dat ze niet alleen verschillen van uitrustingniveau, ze verschillen daadwerkelijk van karakter. Zo is er voor elke klant een passende Focus. Met de komst van de sportieve Focus ST aankomende zomer en de mild-hybride varianten van de Focus en Fiesta begin volgend jaar, heb ik er alle vertrouwen in dat we het succes verder kunnen uitbouwen”, aldus Johan Claassen, Managing Director Ford Nederland.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf