Email
Facebook
Bericht ons

Met meer dan 800.000 verkochte exemplaren sinds de lancering in 2016 is de Peugeot 3008 SUV koploper in het compacte SUV-segment. Het model doet niet alleen in Europa, maar ook op internationaal niveau uitstekende zaken. Zo heeft hij al diverse awards gewonnen, waaronder de prestigieuze titel ‘Auto van het jaar 2017’. Peugeot presenteert nu de nieuwe 3008 SUV die op allerlei fronten is verfijnd.

Kenmerken zijn het opnieuw ontworpen front, nieuwe Full LED-achterlichten, nieuwe carrosseriekleuren en het sportieve ‘Black Pack’ optiepakket. 

De nieuwe 3008 volgt de ‘Power of Choice’-filosofie van Peugeot, waarbij de koper kan kiezen voor de aandrijflijn die het beste aansluit op de wensen en behoeften. De auto is verkrijgbaar met benzine- of dieselmotoren, maar ook als zeer efficiënte plug‑in hybride met keuze of twee- of vierwielaandrijving. 

Peugeot tilt het aanbod van intelligente technologieën naar een nog hoger niveau met de introductie van de nieuwste generatie rijhulpsystemen, evenals een nieuwe PEUGEOT i-Cockpit®met een nieuw, hoogwaardig en digitaal instrumentencluster en een nieuwe 10‑inch touchscreen. 

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf