Email
Facebook
Bericht ons

De Nissan Ariya is grotendeels gebaseerd op de gelijknamige conceptcar die op de 2019 Tokyo Motor Show werd getoond. Met de IMx op de 2017 Tokyo Motor Show werd al naar de nieuwe Nissan gehint. Het is het eerste productiemodel dat de nieuwe, elektrische merkidentiteit van Nissan laat zien. De Nissan Ariya wijst de weg naar een nieuw tijdperk waarin elektrificatie, geoptimaliseerd platformgebruik en naadloze AI-voertuigtechnologie de standaard zijn.

De Nissan Ariya wordt gebouwd op een volledig nieuw EV-platform, dat is ontwikkeld door de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi.
Met vijf kernmodellen voor de Europese markt, waaronder twee- en vierwielaangedreven versies, beantwoordt de Nissan Ariya aan de behoeften van een grote groep klanten.

De Ariya 63 kWh met tweewielaandrijving is ideaal voor stedelijke forenzen die voor hun nieuwe EV zoeken naar kwaliteit en stijl. De Ariya 87 kWh met tweewielaandrijving vult de 63 kWh aan met een opgewaardeerde aandrijflijn en extra actieradius voor wie vaker langere ritten wil maken.

De Ariya e-4ORCE 63 kWh met vierwielaandrijving biedt een aantrekkelijke balans tussen prijs en prestaties in zijn segment. Met vrijwel geen enkel compromis voor de actieradius biedt dit model goede prestaties en nieuwe technologieën. Zo heeft hij twee elektromotoren en e-4ORCE technologie die zorgt voor een uitgebalanceerde en voorspelbare vermogensverdeling over de vier wielen. De Ariya e-4ORCE 87 kWh met vierwielaandrijving biedt een grotere actieradius in combinatie met pure kracht. Het topmodel Ariya e-4ORCE 87 kWh Performance profiteert van een hoger vermogen en is de beste combinatie van prestaties en technologie.

Zowel met twee- als vierwielaandrijving brengen de kracht en prestaties van de Ariya weer plezier in het dagelijkse woon-werkverkeer en spoort hij aan om meer te ontdekken. Daarbij helpt ook het trekvermogen van tot 1.500 kg.

Meer details over de beschikbaarheid en prijzen van de Nissan Ariya in Europa zal in de komende maanden bekend worden gemaakt.

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf